ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Να ταν… σπίτι λίγο νωρίτερα η Τότεναμ (vid)

Η αύρα του νέου σταδίου έχει ανεβάσει την Τότεναμ στα ύψη, με τα «Σπιρούνια» να συνεχίζουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους επικρατώντας αυτή τη φορά της Χάντερσφιλντ με 4-0.

Να ταν… σπίτι λίγο νωρίτερα η Τότεναμ (vid)

Με κεκτημένη ταχύτητα από το Τσάμπιονς Λιγκ, η Τότεναμ συνέχισε νικηφόρα και στο πρωτάθλημα. Νέο της θύμα η Χάντερσφιλντ, με το άκρως ανανεωμένο σύνολο του Μαουρίτσιο Ποκετίνο να επικρατεί της αντιπάλου του με 4-0. Γουενιάμα και ο εκπληκτικός Λούκας Μόουρα (χατ-τρικ) οι σκόρερς, σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη στην σκιά της είδησης της απώλειας του Χάρυ Κέιν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι Λονδρέζοι τρέχουν ήδη το σερί τους. Σε τρεις αναμετρήσεις στο νέο τους «στολίδι» αγνοούν την απώλεια βαθμών. Μετά τις νίκες με Κρίσταλ Πάλας και Μάντσεστερ Σίτι, η τελευταία για το Τσάμπιονς Λιγκ, τα «Σπιρούνια» υπέταξαν και την ανίσχυρη Χάντερσφιλντ. Το βαθύ ροτέισον του Μαουρίτσιο Ποκετίνο δεν κατάφερε να χαλάσει τις ισορροπίες, αντιθέτως οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να δημιουργήσουν πολλούς κινδύνους στους αντιπάλους τους.

Επικράτησε χωρίς να… ιδρώσει η Τότεναμ

Η αναμέτρηση από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος είχε ως κυρίαρχο την Τότεναμ. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έλεγχαν τον ρυθμό αφήνοντας ελάχιστο χώρο δράσης στην Χάντερσφιλντ. Έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, κατάφεραν στα μισά του πρώτου μέρους να καθαρίσουν την συνάντηση.

Πρώτα στο 24′ με τον Γουενιάμα να τελειώνει ιδανικά μια ομαδική προσπάθεια, ενώ τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Λούκας Μόουρα να απασφαλίσει. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει αποδειχθεί λίρα-εκατό για τα «Σπιρούνια, καθώς πολλές φορές ερχόμενος ως δεύτερη λύση βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Με το καθαρό 2-0, η υπόθεση νίκη εξασφαλίστηκε νωρίς για την Τότεναμ, με τους γηπεδούχους φυσιολογικά να ρίχνουν τον ρυθμό. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στο γήπεδο, προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς όμως τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Με την κατοχή της μπάλας σταθερά στα πόδια των Λονδρέζων, ήταν δύσκολο η μπάλα να φθάσει στην περιοχή του Λιορίς. Αποτέλεσμα αυτού λίγο πριν το φινάλε, η Τότεναμ να βρει ακόμη δύο τέρματα. Δράστης και πάλι ο Λούκας Μόουρα. Ο Βραζιλιάνος φορμαρίζεται την κατάλληλη στιγμή, την ώρα που ο Χάρυ Κέιν βρίσκεται εκτός πλάνων για το υπόλοιπο της σεζόν. Με δύο πανέμορφα γκολ(87′, 90+3′) κατέγραψε το πρώτο του χατ τρικ επί αγγλικού εδάφους.

Το τελικό 3-0 διατηρεί τα «Σπιρούνια» στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα εν αντιθέσει με την Χάντερσφιλντ η οποία εδώ και καιρό κάνει πλάνα για την Τσάμπιονσιπ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ