Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Ψάχνεται» για Τζάκα η Ίντερ!
Άρσεναλ

«Ψάχνεται» για Τζάκα η Ίντερ!

Ο Γκράνιτ Τζάκα της Άρσεναλ είναι ένας από τους βασικούς στόχους της Ίντερ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της το καλοκαίρι σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα.

13.04.2019 | 17:18

Από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν η Ίντερ είχε ως στόχο την έξοδο της στο Champions League. Μέχρι στιγμής οι νερατζούρι τα καταφέρνουν πολύ καλά. Βρίσκονται στην τρίτη θέση της Serie A και στο +5 από την πέμπτη Αταλάντα. Ουσιαστικά οι Μιλανέζοι έχουν 100% στα χέρια τους την επίτευξη του στόχου τους για φέτος. Ωστόσο, από εδώ και πέρα οι ιθύνοντες του συλλόγου πρέπει να προετοιμάσουν την επόμενη μέρα. Εξάλλου η έξοδος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα φέρει αρκετά χρήματα στα ταμεία της ομάδας. Χρήματα τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να γίνουν μεταγραφές που θα ανεβάσουν επίπεδο την Ίντερ.

Μεγάλος της στόχος ο Τζάκα

Ήδη οι Μπέπε Μαρότα και Πιέρο Αουζίλιο έχουν ξεκινήσει να προετοιμάζουν το μεταγραφικό πλάνο της Ίντερ. Πρώτος τους στόχος, σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», είναι ο Γκράνιτ Τζάκα της Άρσεναλ. Η περίπτωση του βέβαια δεν είναι και ιδιαίτερα εύκολη. Κι αυτό γιατί το συμβόλαιο του με τους «κανονιέρηδες» έχει διάρκεια μέχρι το 2023 και χωρίς ρήτρα μάλιστα. Αυτό σημαίνει ότι οι Λονδρέζοι μπορούσαν να ζητήσουν όσα χρήματα θέλουν για να τον παραχωρήσουν. Άλλωστε το καλοκαίρι του 2016 δαπάνησαν 45 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Γκλάντμπαχ.

Βέβαια, οι «νερατζούρι» έχουν έτοιμες κι άλλες περιπτώσεις σε περίπτωση που δεν προχωρήσει εκείνη του Ελβετού. Σε αυτή τη λίστα ξεχωρίζουν τα ονόματα των Τόμας Πάρτεϊ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Τόνι Κρόος, Ιβάν Ράκιτιτς και Τανγκί Ντομπελέ από τη Λυών. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ίντερ το καλοκαίρι θα κινηθεί για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της με κάθε κόστος.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version