Δεν… ψήνεται ο Γκαγιάρδο για Λυών

Με τον Μπρουνό Ζενεσιό να θέτει τον εαυτό του εκτός Λυών με το τέλος της σεζόν, τα υποψήφια ονόματα που θα τον αντικαταστήσουν πληθαίνουν ωστόσο αυτό του Μαρσέλο Γκαγιάρδο βγαίνουν πρόωρα από την σχετική λίστα.

Το τέλος της τρέχουσας σεζόν θα έχει αλλαγές στο στρατόπεδο της Λυών, όμως σε αυτές δεν θα έχει μερίδιο ο Μαρτσέλο Γιαγιάρδο. Ο Μπρουνό Ζενεσιό διαβεβαίωσε με δήλωση του το Σάββατο πως θα αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας. Οι Γάλλοι έτσι θα αναγκαστούν να βγουν στην αγορά για νέο τεχνικό, ο οποίος θα προσπαθήσει να συνεχίσει το έργο του νυν.

Από το 2015 ο Ζενεσιό έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα λαμπρό σύνολο, το οποίο αυτό που του λείπει είναι μονάχα ο τίτλος. Έχοντας στο ίδιο πρωτάθλημα την Παρί τα πράγματα είναι δύσκολα.  Δεδομένα χρειάζονται υπερβάσεις από τους «Λιονέ» σε όλα τα επίπεδα.

Έβαλε τέλος ο Γκαγιάρδο προτού καν μπει στην λίστα

Οι υποψήφιοι για το γαλλικό πάγκο αναμένεται να είναι αρκετοί. Η παρακαταθήκη που αφήνει ο Ζενεσιό βαριά και η πρόκληση υψηλή. Όμως ήδη ένας εξ’ αυτών βάζει τέλος πριν καν μπει σε συζητήσεις. Αυτός είναι ο τεχνικός της Ρίβερ Πλέιτ, Μαρτσέλο Γκαγιάρδο, με τον Αργεντινό να μην σκέφτεται επ’ ουδενί την φυγή του από την χώρα του.

Ο ερχομός του τέταρτου παιδιού σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές συνθήκες εργασίας που βιώνει στην Ρίβερ απομακρύνει κάθε άλλη σκέψη. Αυτό τονίζουν τα γαλλικά Μέσα, τελειώνοντας το θέμα Γκαγιάρδο πριν καν αρχίσει. Ο 43χρονος ηγείται της Ρίβερ από το 2014.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ