Έχουν πάθος και φαντασία στη Σεβίλλη! (photo)

Η Σεβίλλη δεν νίκησε μόνο μέσα στο γήπεδο τη Ρεάλ Μπέτις. Χάρη στους οπαδούς της και τη φαντασία τους επικράτησε και στη "μάχη" της εξέδρας.

Στην Ισπανία ό,τι κάνουν το κάνουν με πάθος. Βάζουν μεράκι και αγάπη. Ειδικά στο ποδόσφαιρο. Ειδικά στη Σεβίλλη.

Στην Ανδαλουσία είναι γνωστοί για την τρέλα που κουβαλάνε. Τόσο οι οπαδοί της «κόκκινης» πλευράς της περιοχής όσο και της «πράσινης». Δεν είναι τυχαίο που τα ντέρμπι ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Ρεάλ Μπέτις έχουν πάντα πολλά γκολ και αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα.

Στο πιο πρόσφατο επικράτησαν οι γηπεδούχοι. Με σκορ 3-2. Έτσι, συνεχίζουν να πηγαίνουν… τρένο. Σε αντίθεση με τους γείτονές τους που πάνε από το κακό στο χειρότερο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Όμως, στο «Σάντσες Πιθχουάν» δεν επικράτησε το σύνολο εκείνο που έπαιξε καλύτερο και πιο αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.

Επικράτησαν και οι οπαδοί της Σεβίλλης. Χάρη στο κορεό που ετοίμασαν πριν από τη σέντρα του αγώνα.

Τρέλα για τη Σεβίλλη!

«Η Σεβίλλη είναι πάθος». Έγραφε το κορεό με μεγάλα κίτρινα γράμματα. Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους… ξενέρωτους οπαδούς της Ρεάλ Μπέτις.

Άλλωστε είπαμε και πιο πάνω. Ό,τι συμβαίνει στην Ανδαλουσία ή γενικότερα στην Ισπανία δεν γίνεται να μην εμπεριέχει μία δόση υπερβολής. Το κάτι… παραπάνω. Εκτός από την σπόντα προς τους φίλους των «βερδιμπλάνκος» υπήρχε και μία κοπέλα που δέσποζε με την παρουσία της.

Ντυμένη με την παραδοσιακή φορεσιά. Κρατώντας στα χέρια της ένα ερυθρόλευκο κασκσόλ. Ακόμη ένα μήνυμα. Μετά από τέτοιο κορεό δεν γινόταν η Σεβίλλη να μην πάρει τη νίκη και εντός αγωνιστικού χώρου, γιατί εκτός αυτού ήδη είχε επικρατήσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ