Γκατούζο: «Κάποτε ήμουν έτοιμος για καυγάδες, τώρα θα τις έτρωγα»! (vid)

Ο Τζενάρο Γκατούζο τόνισε ότι όταν ήταν ποδοσφαιριστής έμπλεκε συνεχώς σε καυγάδες σαν αυτόν στο φινάλε του Μίλαν-Λάτσιο, αλλά πλέον δεν τα καταφέρνει.

Όσο ήταν ποδοσφαιριστής οι καυγάδες ήταν βούτυρο στο ψωμί του. Ο Τζενάρο Γκατούζο ήταν γνωστός για το δυναμισμό του όταν βρισκόταν στους αγωνιστικούς χώρους. Πάντα ήταν αυτός που θα τα έβαζε με τους αντιπάλους του μέσα στην ένταση της στιγμής. Ωστόσο, από την ημέρα που έγινε προπονητής έχει ηρεμήσει αρκετά. Σαφέστατα παραμένει εκρηκτικός ακόμα και εκτός γηπέδου, αλλά σε καμιά φάση δεν θυμίζει τον παίκτη Γκατούζο. Κάτι που επιβεβαιώθηκε κι αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Μίλαν με τη Λάτσιο.

«Γέρασε» κι αποφεύγει τους καυγάδες ο Γκατούζο

Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή οι παίκτες των δύο ομάδων διαπληκτίστηκαν και αρκετοί εξ αυτών πιάστηκαν στα χέρια. Ο Γκατούζο αντί να… μπει κι εκείνος στον καυγά έτρεξε να ηρεμήσει τα πνεύματα και να ηρεμήσει την κατάσταση. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για το περιστατικό και πλέον τόνισε ότι είναι… γέρος για τέτοια πράγματα και το βλέπει εντελώς διαφορετικά.

«Έτρεξα να πάω στο σημείο που τσακώνονταν και… με έπιασε το πόδι μου. Είδα την ένταση μεταξύ των παικτών απ τον πάγκο μου και ευτυχώς τελείωσε γρήγορα. Όταν ήμουν κι εγώ ποδοσφαιριστής, πάντα μου άρεσαν κάτι τέτοια και ήμουν έτοιμος για καυγάδες, όμως πλέον είμαι μεγάλος και το βλέπω διαφορετικά. Άσε που αν ρίξω κι εγώ μια, θα τις φάω γιατί οι παίκτες πηγαίνουν πιο συχνά στο γυμναστήριο από εμένα»!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ