ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ούτε οι “μπλε” δαίμονες της δεν τη σταματούν (vid)

Mετά από 6 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα κόντρα στην Τσέλσι στο "Άνφιλντ", η Λίβερπουλ κέρδισε τους "μπλε" με 2-0 κάνοντας άλμα τίτλου.

Ούτε οι “μπλε” δαίμονες της δεν τη σταματούν (vid)

Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής η Λίβερπουλ υποδέχθηκε την Τσέλσι στο “Άνφιλντ”. Οι “κόκκινοι” έπνιξαν τους “μπλε” στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με συνέπεια να κερδίσουν με 2-0. Έτσι, βρέθηκαν ξανά στην κορυφή δύο βαθμούς μπροστά από τη Σίτι, αν και με έναν αγώνα παραπάνω. Αντίθετα, η Τσέλσι έμεινε στους 66 βαθμούς και στην τέταρτη θέση.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση βγάζοντας ένταση από το πρώτο της λεπτό. Η κατοχή της μπάλας ανήκε συντριπτικά στους γηπεδούχους στο πρώτο τέταρτο. Έτσι, απείλησαν για πρώτη φορά στο 6ο λεπτό με τον Σαλάχ να πιάνει το γυριστό αλλά να σημαδεύει τον Κέπα.

Μετά τα πρώτα 20 λεπτά, η Τσέλσι άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι και βρήκε την καλή της ευκαιρία στην κόντρα επίθεση. Ειδικότερα, στο 30 λεπτό, ο Γουίλιαν διένυσε το μισό γήπεδο και κόντρα σε 3 αμυντικούς της Λίβερπουλ σούταρε λίγο άουτ.

Οι “κόκκινοι” έκλεβαν πολλές μπάλες στο χώρο του κέντρου αλλά η συμπαγής αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων κρατούσε μακριά τους κινδύνους. Στη μοναδική φάση του πρώτου ημιχρόνου στην οποία η ομάδα του Κλοπ βρήκε χώρο, ο Σαλάχ πάσαρε για τον Μανέ και ο Σενεγαλέζος σούταρε λίγο δίπλα από το δεξιό κάθετο δοκάρι.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Λίβερπουλ ήταν καταιγιστική. Έτσι, μπήκε μπροστά στο σκορ στο 51΄. Μετά από φάση διαρκείας ο Χέντερσον σέντραρε και ο Μανέ ανενόχλητος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Η ώρα του Σαλάχ ήρθε στο 53ο λεπτό. Ο Αιγύπτιος σκόραρε έξω από την περιοχή με μία οβίδα για το 2-0. Ήταν το πρώτο του τέρμα έξω από το κουτί από το Γενάρη του 2018.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έμειναν άπραγοι. Απάντησαν με τεράστια ευκαιρία του Αζάρ στο 59΄. Συγκεκριμένα, ο Αζάρ νίκησε το τεχνητό οφσάιντ των “κόκκινων” αλλά το πλασέ του σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

Ένα λεπτό αργότερα ο Βέλγος πλάσαρε πάνω στον Άλισον, πετώντας στα σκουπίδια την εξαιρετική σέντερα του Γουίλιαν. Αυτές οι δύο φάσεις αφύπνισαν τους γηπεδούχους. Έτσι, οι αλλαγές του Κλοπ και η εξαιρετική διαχείριση του παιχνιδιού διατήρησαν το σκορ ως είχε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ