ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

«Βύθισε» την Φροζινόνε η…αγχωμένη Ίντερ (vid)

Με σκόρερς τους Ναινγκολάν, Πέρισιτς και Βετσίνο η Ίντερ απέδρασε από το Μπενίτο Στίρπε αναγκάζοντας την Φροζινόνε να συμβιβαστεί πλέον με την επιστροφή της στην Σέριε Β.

«Βύθισε» την Φροζινόνε η…αγχωμένη Ίντερ (vid)

Εδραιώθηκε στην 3η θέση της Σέριε Α η Ίντερ. Οι «Νεραντζούρι» έχοντας ένα καλό πρώτο ημίχρονο και μέτριο δεύτερο κατάφεραν να επικρατήσουν της Φροζινόνε. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι κατάφερε με τα τέρματα των Ράντζα Ναινγκολάν, Ιβάν Πέρισιτς και Ματίας Βετσίνο να αποδράσει με σπουδαίο «τρίποντο» από το Μπενίτο Σκίρπε. Η Φροζινόνε το πάλεψε, μείωσε σε 3-1 με τον Κασάτα, πίεσε όμως δεν κατάφερε να αποφύγει την καταδικαστική ήττα.

Η Ίντερ ταξίδεψε με σκοπό μονάχα την νίκη. Η επιτυχία θα την έφερνε 3η με καθαρή διαφορά από την συμπολίτισσα Μίλαν στην μάχη που δίνουν αμφότερες. Οι θέσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς μαίνεται στην Ιταλία και κάθε παιχνίδι μετράει διπλά. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι προσπάθησε από την αρχή να θέσει μέσω των ποδοσφαιριστών του το δικό του σχέδιο.

Οι «Νεραντζούρι» κατάφεραν να εδραιώσουν την υπεροχή τους με ένα όμορφο τέρμα στο 20ο λεπτό της συνάντησης. Σκόρερ για τους Μιλανέζους ο Ράτζα Ναινγκολάν, με τον Βέλγο να ανοίγει το σκορ με υπέροχη κεφαλιά εντός περιοχής. Το προβόδισμα των φιλοξενούμενων μάλιστα έγινε μεγαλύτερο πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Η Ίντερ στο 37′ κέρδισε πέναλτι, με τον Ιβάν Πέρισιτς να μην λαθεύει και να διπλασιάζει το σκορ για την ομάδα του. Στην επανάληψη, η Φροζινόνε προσπάθησε να αντιδράσει.

Πάλεψε η Φροζινόνε, όμως η Ίντερ έφυγε με το «τρίποντο»

Οι γηπεδούχοι γνωρίζοντας πως δεν έχουν τίποτε να χάσουν πίεσαν την Ίντερ. Η μετατόπιση του παιχνιδιού έφερε και την μείωση του σκορ στο 61′. Δράστης ο Φραντσέσκο Κασάτα, με τον Ιταλό να παραβιάζει την εστία του Χαντάνοβιτς γεννώντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Στο τελευταίο μέρος η Ίντερ μπορεί να πιέστηκε κατά διαστήματα όμως δεν έζησε τον εφιάλτη. Εν τέλει κατάφερε να πανηγυρίσει και να φύγει με το «τρίποντο» πετυχαίνοντας τρίτο τέρμα στο φινάλε. Ο Βετσίνο στο 93′ διαμόρφωσε το τελικό 1-3 με την Ίντερ να φεύγει νικήτρια και την Φροζινόνε να αισθάνεται πολύ κοντά της την Σέριε Β.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ