Ο Σαλάχ τους έγραψε όλους στη… γιόγκα του!

Δεν ήταν μόνο το γκολ του. Αλλά και ο πανηγυρισμός του. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μίλησε για όλους και για όλα λίγο μετά το παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι.

Σε ακόμη ένα παιχνίδι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Λίβερπουλ. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ «μίλησε» και πάλι στα δύσκολα. Όταν η μπάλα… έκαιγε.

Σε ένα ματς που έκρινε πολλά. Ο σούπερ σταρ της ομάδας του Μερσεϊσάιντ έγινε πρώτο θέμα. Αναμενόμενο. Λογικό. Σιγουράκι. Άλλωστε το γκολ (γκολάρα για την ακρίβεια) που σημείωσε δεν θα μπορούσε να του χαρίσει κάτι άλλο.

Ωστόσο, οι Άγγλοι δημοσιογράφοι αλλού στάθηκαν. Αλλού βρήκαν… ψωμάκι. Στον πανηγυρισμό του Αιγύπτιου επιθετικού. Εκείνος μετά το 2-0 έκανε μία περίεργη στάση. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αλλά και όλους όσους ασχολούνται με τη γιόγκα ήταν μία κίνησή της. Η γνωστή και ως στάση «δέντρο». Αλλά γιατί επέλεξε αυτό τον πανηγυρισμό ο Αιγύπτιος φορ;

Του ήρθε πάνω στην… τρέλα του Σαλάχ!

Πριν το παιχνίδι με την Τσέλσι ο Μοχάμεντ Σαλάχ είχε ακούσει πολλά. Μερικοί φίλοι της Λίβερπουλ δεν έχουν μείνει και τόσο ικανοποιημένοι με τις φετινές του εμφανίσεις. Ούτε με τα γκολ του. Περίμεναν στα δύσκολα να ήταν εκεί. Όπως πέρυσι.

Ωστόσο, σε ένα από πιο καθοριστικά ματς της σεζόν δήλωσε «παρών». Έδειξε γιατί είναι ο ηγέτης των «reds» και έκλεισε πολλά στόματα, ενώ για τον πανηγυρισμό του είπε:

«Είμαι άνθρωπος της γιόγκα. Κάνω γιόγκα, απλώς το σκέφτηκα και το έκανα», ενώ για το γκολ που πέτυχε, τόνισε: «Δεν το σκέφτηκα, απλώς το ένιωσα. Συνήθως σουτάρω με το εσωτερικό του ποδιού. Αλλά σε αυτό αποφάσισα –επειδή ήταν μακριά η εστία- να σουτάρω με δύναμη. Στάθηκα τυχερός και η μπάλα έφτασε στα δίχτυα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ