Πανηγύρισε παρέα με τον 16χρονο αδερφό του ο Φέλιξ! (vid)

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο πανηγύρισε το τελευταίο του γκολ με τη φανέλα της Μπενφίκα στο εντός έδρας ματς με τη Σετούμπαλ ο Ζοάο Φέλιξ.

Είναι το πρώτο θέμα. Όχι μόνο στην Πορτογαλία. Ο Ζοάο Φέλιξ είναι το επόμενο μεγάλο ταλέντο της Μπενφίκα που κάνει θραύση παντού.

Και εκτός της Ιβηρικής Χερσονήσου μιλάνε για εκείνον. Και μάλιστα πολύ. Ήδη η Γιουβέντους φαίνεται να έχει προσεγγίσει τους «αετούς» της Λισαβόνας, ώστε να τον κάνει δικό της. Ωστόσο, οι προσπάθειές της έχουν αποτύχει. Για την ώρα τουλάχιστον.

Παρόλα αυτά η «Μεγάλη Κυρία» δεν παίζει μόνη της. Ήδη για τον 19χρονο παιχταρά της Μπενφίκα έχουν δηλώσει ενδιαφέρον μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου. Οπότε αναμένεται να γίνει «μάχη» για το ποια θα τον αποκτήσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Δεν σταματάει να σκοράρει ο Φέλιξ!

Είτε πρόκειται για το πορτογαλικό πρωτάθλημα, είτε για το Γιουρόπα Λιγκ το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Ο Ζοάο Φέλιξ θα βρει δίχτυα. Θα πανηγυρίσει. Με τον δικό του τρόπο. Έτσι, όπως ξέρει και θέλει.

Ο νεαρός αστέρας της Μπενφίκα πέτυχε ακόμη ένα «παστέλι» στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Σετούμπαλ. Λίγο αργότερα πήγε και το πανηγύρισε με ένα ball boy. Όχι κάποιο τυχαίο. Αλλά τον 16χρονο αδερφό του.

Μετά από τον Φέλιξ πήγαν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της πορτογαλικής ομάδας. Όπου και έριξαν μερικές φάπες για το… καλό στον πιτσιρικά. Για να δούμε αν εκείνος στο μέλλον θα μας απασχολήσει ή απλά θα βρίσκεται δίπλα στον αδερφό του που μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ