«Έδεσε» τον Όμπλακ ως το 2023 και με τεράστια ρήτρα η Ατλέτικο! (pic)

Ο Γιάν Όμπλακ ανανέωσε τη συνεργασία του με την Ατλέτικο Μαδρίτης ως το 2023, όπως ανακοίνωσαν οι «ροχιμπλάνκος» που του έβαλαν και ρήτρα 120 εκατ. ευρώ!

Αποτελεί μια από τις σταθερές αξίες της Ατλέτικο Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια. Ο Γιαν Όμπλακ, περί ου ο λόγος, είναι ένας από τους λόγους της επιτυχίας των «ροχιμπλάνκος» όλα αυτά τα χρόνια. Βρίσκεται στην ισπανική πρωτεύουσα από το καλοκαίρι του 2014, ωστόσο από την επόμενη σεζόν έκανε την «εκτόξευση» του. Ο Σλοβένος τερματοφύλακας έχει πάρει… σπίτι του τη φανέλα βασικού στην ομάδα και δικαιώνει συνεχώς τον Ντιέγκο Σιμεόνε για την επιλογή του. Είναι αναμφισβήτητα ένας εκ των σταθερότερων και κορυφαίων πορτιέρε στον κόσμο. Παράλληλα, αποτελεί κι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για την Ατλέτικο. Γι’ αυτό, άλλωστε και η ισπανική ομάδα ήθελε εδώ και καιρό να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο.

Έριξε «άγκυρα» στη Μαδρίτη ο Όμπλακ

Αν και στην αρχή τα πράγματα δεν έδειχναν τόσο καλά, τελικά οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν σε συμφωνία. Οι «ροχιμπλάνκος» ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την Τετάρτη (17/4), την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Όμπλακ έως το 2023. Αυτό, όμως, που δείχνει τη θέληση των ανθρώπων της ομάδας για τη συμφωνία είναι οι όροι της. Ο Σλοβένος τερματοφύλακας θα λαμβάνει 10 εκατ. ευρώ το χρόνο, όντας ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του συλλόγου. Παράλληλα, όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει μελλοντικά θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο είναι η νέα ρήτρα του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ