ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Διπλό δώρο* Πάσχα από την Betsson
Με «ντόρτια» στην Μπαρτσελόνα έστεψε πρωταθλήτρια τη Ρεάλ η Χιρόνα και πέρασε στο Champions League! (vid)
Ο Χάαλαντ ΓΛΕΝΤΗΣΕ τη Γουλβς και «βλέπει» το Πρωτάθλημα! (vid)
Χιρόνα – Μπαρτσελόνα: Μαγικός Πόρτου και η Ρεάλ ήδη πανηγυρίζει! (vids)
Στην Premier League η Ίπσουιτς μετά από 22 χρόνια!
Χατ-τρικ στο ημίχρονο από τον Χάαλαντ και «καθαρίζει» η Σίτι τη Γουλβς! (vids)
Και ποιος δεν δάκρυσε με τη χειρονομία του Ρόις στο τέλος! (vids)
Η Ρεάλ νίκησε, αλλά ήδη ετοιμάζεται για Μπάγερν! (vid)
Ακόμη μία στιγμή μαγείας από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ντίας! (vid)
Θρίαμβος της Στουτγκάρδης, με το μυαλό στη Μαδρίτη η Μπάγερν! (vid)
Πεντάρα και θέαμα η Ντόρτμουντ μετά το αντίο του Ρόις (vid)
Γκολάρα ο Ρόις και ο κακός χαμός στη Βεστφαλία! (vid)
Σεφτέ για Λεωνίδα Στεργίου στην Bundesliga, «κάρφωσε» την Μπάγερν! (vid)
Αμυντικός της Άρσεναλ έβαλε το γκολ της σεζόν, αλλά δεν… μέτρησε! (vid)
Ντέκλαν Ράις: Τα κάνει όλα και συμφέρει φέτος με την Άρσεναλ! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Όλα τα… μωρά στην (επόμενη) πίστα (vid)

Ο Άγιαξ είναι στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο και πετώντας έξω τη Γιουβέντους (2-1) όπως ακριβώς έκανε και με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Όλα τα… μωρά στην (επόμενη) πίστα (vid)

Ο Άγιαξ υποδέχτηκε την Γιουβέντους στον επαναληπτικό της Ολλανδίας που είχε λήξει ισόπαλος 1-1 για τα προημιτελικά του Champions League.

Η Γιουβέντους είχε προηγηθεί με 1-0 με γκολ του Ρονάλντο αλλά είχε δεχτεί το γκολ της ισοφάρισης με την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Για τον Άγιαξ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι φέτος έχει ήδη μια φορά καταφέρει να κάνει αυτό που δεν περίμενε κανείς. Μάλιστα εκτός έδρας κόντρα στην Ρεάλ, οπότε είναι λογικό η Γιουβέντους να είναι ιδιαίτερα προσεχτική στο ματς με τους Ολλανδούς.

Στα του παιχνιδιού η Γιουβέντους μπήκε πιο δυνατή στο παιχνίδι. Ο Άγιαξ στη συνέχεια ισορρόπησε και αργότερα κατάφερε εύκολα να πάρει αυτός τα ηνία του αγώνα.

Όμως αυτή που προηγήθηκε ήταν η Γιουβέντους με τον συνήθης ύποπτο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ρονάλντο βγαίνει στο πρώτο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά να ανοίγει το σκορ για τη Γιουβέντους. Θα δει VAR ο διαιτητής για σπρώξιμο αλλά τελικά μέτρησε το γκολ.

Ο Ντε Λιχτ ήταν αυτός που είχε σπρώξει τον Φέλτμαν που εν συνεχεία έπεσε πάνω στον Μπονούτσι με αποτέλεσμα ο Ρονάλντο να έρθει ανενόχλητος και με κεφαλιά να γράψει το 1-0.

Πριν καν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων όμως ο Άγιαξ είχε την άμεση απάντηση. Σε σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Φαν Ντε Μπέεκ. Ο οποίος με ένα αρκετά όμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε πραγματικά ένα «κονσέρτο» του Άγιαξ. Οι πιτσιρικάδες πραγματικά έβγαλαν φτερά στα πόδια τους.

Πρώτα από όλα έπαιρναν κάθε μονομαχία, πίεζαν και στο τέλος αυτός που το θέλει περισσότερο το καταφέρνει. Οι μικροί του Αίαντα έχασαν τουλάχιστον άλλες δύο κλασικές ευκαιρίες τις οποίες τις απέκρουσε ο Σέζνι.

Ο αρχηγός όμως ήταν εκεί την κατάλληλη στιγμή και έδωσε τη λύση για άλλο ένα ονειρικό βράδυ για τους Ολλανδούς. Σε κόρνερ από τα δεξιά ο αρχηγός των φιλοξενούμενων κέρδισε δυο αμυντικούς στον αέρα. Έτσι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Γιουβέντους δεν έψαχνε ένα γκολ αλλά δυο προκειμένου να πάρει την πρόκριση. Για αυτό και είχε δώσει χώρους στον Άγιαξ που έδειχνε όμως να απειλεί περισσότερο από τους γηπεδούχους.

Ο Άγιαξ επικράτησε με 2-1 της Γιουβέντους μέσα στο Τορίνο, όπως έκανε και επί της Ρεάλ. Πήρε μια πανάξια πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League μετά από 21 χρόνια.

Περιμένει να βρει απέναντι του μια εκ των Τότεναμ ή Μάντσεστερ Σίτι. Με το ποδόσφαιρο όμως που παίζουν οι Ολλανδοί δείχνουν ικανοί να φτάσουν όχι απλά μέχρι τον τελικό αλλά μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ