Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Είπε «όχι» στην Τσέλσι ο Ζιρού!

Ο Ζιρού δεν είναι ικανοποιημένος στην Τσέλσι και η αποχώρηση του φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ!

18.04.2019 | 15:15

Ο Ολιβιέ Ζιρού δεν έμεινε ικανοποιημένος από την προσφορά των ανθρώπων της Τσέλσι

Στην Τσέλσι προετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα, με την τιμωρία της ΦΙΦΑ να είναι προ των πυλών! Πάντως οι Λονδρέζοι δεν ανησυχούν και προσπαθούν να κάνουν σωστές και μη βεβιασμένες επιλογές για την στελέχωση του ρόστερ. Η αποχώρηση του Αζάρ, είναι δεδομένη, κάτι που θα μειώσει κατά μεγάλο ποσοστό την επιθετική γραμμή της ομάδας. Ωστόσο, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο από το Λονδίνο.

Συγκεκριμένα η παραμονή του Ολιβιέ Ζιρού στο Λονδίνο, έχει απειροελάχιστες πιθανότητες. Το συμβόλαιο του Γάλλου με τους μπλε λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πριν από λίγες ημέρες υπήρχε συνάντηση με την πλευρά του συλλόγου, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Οι άνθρωποι των Λονδρέζων του πρότειναν μονοετή ανανέωση του συμβολαίου του!

Ο έμπειρος επιθετικός όμως αρνήθηκε, καθώς ζητάει παραπάνω χρήματα και συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Από την πλευρά της η Τσέλσι παρουσιάστηκε αρνητική και πλέον η αποχώρηση του από το Λονδίνο μετά από ενάμιση χρόνο φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ.

Αρκετές είναι οι ομάδες που θα ενδιαφερθούν για την απόκτηση του 32χρονου Γάλλου! Ανάμεσα σε αυτές Ίντερ και Μίλαν. Πάντως τα Μέσα από το Νησί υποστηρίζουν πως υπάρχει μια μικρή πιθανότητα υποχώρησης των Λονδρέζων, κάτι που θα φανεί στις επόμενες ημέρες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version