ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

VAR-βείο ανατροπής! (vid)

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου, η Τότεναμ παρά την ήττα (4-3) κατάφερε να πετάξει εκτός συνέχειας του Τσάμπιονς Λιγκ την Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζοντας στους «4» του Τσαμπιονς Λιγκ.

VAR-βείο ανατροπής! (vid)

Σε ένα παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία η Τότεναμ κατάφερε να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι. Ο αγγλικός εμφύλιος δεν θα μπορούσε να διαφημιστεί καλύτερα, με το χορταστικό 4-3 να στέλνει τα «Σπιρούνια» στους «4» του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Τέτοιο πρώτο 20λεπτο, δεν ξανάγινε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ «γονάτισαν» κάθε προγνωστικό στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης του Έτιχαντ. Το τέρμα του Σον στο Λονδίνο πριν μία εβδομάδα είχε χαρίσει στην Τότεναμ προβάδισμα πρόκρισης.

Οι «Πολίτες» μόλις στο 4ο λεπτό ευτύχησαν να προηγηθούν με δράστη τον Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο Άγγλος επιθετικός επωφελούμενος την πάσα του Ντε Μπρούιν κέρδισε τον Λιορίς και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Το 1-0 ωστόσο παρέμεινε μόλις τρία λεπτά, με τον Σον να σκοράρει και στο Έτιχαντ. Ο Κορεάτης μάλιστα στο 11′ γύρισε… τούμπα το παιχνίδι, προκαλώντας δυσφορία στο Μάντσετσερ.

Το τρομακτικό 20λεπτο ωστόσο βρήκε τους γηπεδούχους να χαμογελούν και να ελπίζουν. Πρώτη απάντηση στο «σοκ» με τον Μπερνάρντο Σίλβα να ισοφαρίζει με όμορφο τρόπο σε 2-2. Και εκεί που όλοι περίμεναν πως ο ρυθμός θα έπεφτε, ο Ραχίμ Στέρλινγκ ήρθε να τους διαψεύσει. Ο ταλαντούχος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε άριστα την ασσίστ του Ντε Μπρούιν σηκώνοντας το Έτιχαντ στο… πόδι.

Με το 3-2 υπέρ της η Μάντσεστερ Σίτι έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της. Ολοκλήρωσε με ψυχραιμία το πρώτο ημίχρονο έχοντας όλα τα εχέγγυα για την ολική ανατροπή των δεδομένων.

Με την επανάληψη ο ρυθμός και πάλι έπιασε… κόκκινο! Αμφότερες οι ομάδες έψαξαν με όλες τις δυνάμεις του το γκολ. Με τις ευκαιρίες να διαδέχονται η μία την άλλη, η Σίτι ήταν αυτή που τελικά χαμογέλασε.

Ο καλύτερος του γηπέδου, Κέβιν Ντε Μπρούιν βρήκε ιδανικά τον Αγκουέρο, με τον Αργεντινό να γράφει το 4-2 νικώντας τον Λιορίς. Με αυτό το σκορ οι «Πολίτες» γνώριζαν πως τα πράγματα ήταν με το μέρος τους. Με την Τότεναμ να ψάχνει το γκολ που θα την έβαζε ξανά σε τροχιά πρόκρισης η αναμέτρηση συνέχισε να μυρίζει… μπαρούτι.

Για καλή της τύχη η ομάδα από το Λονδίνο βρήκε ακόμη μια απάντηση στο χορτάρι. Ο Φερνάντο Γιορέντε βρέθηκε σε θέση βολής στο 73′ και δεν λάθεψε. Η συνέχεια μέχρι και το τέλος βρήκε την Σίτι να φέρνει…κατηφόρα. Οι τιτάνιες προσπάθειες των «Πολιτών» για το πολυπόθητο τέρμα δεν απέδωσαν καρπούς με την Τότεναμ να πανηγυρίζει στο τέλος μια επική πρόκριση.

Τα «Σπιρούνια» πέταξαν στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από μια αναμέτρηση που θα μείνει στην ιστορία του θεσμού.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ