Τέτοια κοντρόλ κάνει μόνο ο Μουστάφι! (vid)

Δείγμα της υψηλής τεχνικής του έδειξε ο Σκοντράν Μουστάφι κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης της Άρσεναλ στο εκτός έδρας ματς με τη Νάπολι.

Δεν είναι και από τα καλύτερα στόπερ του κόσμου. Κακά τα ψέματα. Ο Σκοντράν Μουστάφι όσα χρόνια βρίσκεται στην Άρσεναλ έχει κάνει μέτριες εμφανίσεις. Σε λίγες περιπτώσεις κατάφερε να κερδίσει τους φίλους του αγγλικού συλλόγου.

Ειδικά από τη στιγμή που στους «κανονιέρηδες» πήγε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και επέστρεψε ο Λοράν Κοσιελνί ο χρόνος συμμετοχής του μειώθηκε αρκετά. Κανείς δεν ξέρει που θα τον βρει η επόμενη χρονιά.

Μιας και δεν αποκλείεται η αγγλική ομάδα να τον πουλήσει σε όποιο σύλλογο ενδιαφερθεί. Ωστόσο, ο Γερμανός αμυντικός έκλεισε στόματα στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Νάπολι. Όχι δεν αγωνίστηκε. Για την ακρίβεια τον είδαμε μόνο κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης.

Ωστόσο, του έφτανε για να δώσει τις…απαντήσεις του.

Ξέρει «καντάρια» μπάλα ο Μουστάφι

Γρήγορος δεν είναι. Δυνατός στο ψηλό παιχνίδι δεν είναι. Αρκετές φορές τον περνάνε εύκολα. Ο Σκοντράν Μουστάφι δεν είναι από τους καλύτερους αμυντικούς. Ειδικά για ομάδες του επιπέδου της Άρσεναλ.

Παρόλα αυτά έχει καλή τεχνική κατάρτιση. Το έχει δείξει αρκετές φορές όλα αυτά τα χρόνια στους «κανονιέρηδες».

Το έπραξε ακόμη μία. Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης ένας συμπαίκτης του τον σημάδεψε με μακρινή μπαλιά με τον Γερμανό αμυντικό να κατεβάζει την μπάλα με μαεστρία. Όχι όπως κι όπως. Αλλά με έναν πολύ ντελικάτο και ωραίο τρόπο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ