Ελπίζει σε παραμονή του Βέρνερ η Λειψία!

Με την φετινή σεζόν του Βέρνερ να είναι κακή, ο προπονητής συνεχίζει να πιστεύει πως δεν θα φύγει από τη Λειψία!

Ο προπονητής της Λειψίας, Ραλφ Ράνγκνικ ελπίζει να παραμείνει στην ομάδα του ο Τίμο Βέρνερ!

Σε πρόσφατες δηλώσεις του δεν έκρυψε την επιθυμία του προς τον σύλλογο. Αναμφίβολα το έργο για την Λειψία θα είναι δύσκολο, αλλά ο Ράνγκνικ θέλει να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει.

Ο Γερμανός διεθνής επιθετικός έχει δει το όνομα του πλάι σε Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο η φετινή του κακή χρονιά έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Το τρέχον του συμβόλαιο λήγει το 2020, με τον Βέρνερ να μην φαίνεται διατεθειμένος να ανανεώσει τη συνεργασία του. Αυτό οδηγεί τον γερμανικό σύλλογο σε μονόδρομο με απώτερο στόχο να μην τον χάσει τσάμπα με τη λήξη του συμβολαίου.

Βέβαια, η υψηλή τιμή του που ανέρχεται στα 60 εκατομμύρια σε συνδυασμό με την μέτρια του σεζόν ίσως κάνουν τις ομάδες που τον επιθυμούν να… αναθεωρήσουν. Εκεί ευελπιστεί και ο προπονητής του που δήλωσε:

«Είναι αρκετά μεγάλος ο Βέρνερ και δέχεται καλές συμβουλές από τον Κάρλχεινζ Φόρστερ. Πιστεύω πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.»

Πάντως τα τελευταία ματς έχει πάρει τα πάνω του ο επιθετικός σκοράροντας 6 γκολ σε 4 εμφανίσεις. Με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύει πως αξίζει την τιμή που συνοδεύει το όνομα του στα διάφορα πρωτοσέλιδα της Γερμανίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ