Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αρνητικό ρεκόρ για τη Γιουνάιτεντ
Home Page

Αρνητικό ρεκόρ για τη Γιουνάιτεντ

Φέτος βλέπουμε την χειρότερη αμυντικά Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί εποχής Πρεμιερ Λιγκ.

21.04.2019 | 22:39

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περνάει μία πολύ δύσκολη σεζόν φέτος. Από τη μία η μετάβαση από τον Μουρίνιο στον Σόλσκιερ και από την άλλη η σταθερότητα που ψάχνει η ομάδα.

Με τα 4 τέρματα που δέχθηκε από την Έβερτον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε στα 48 συνολικά ως παθητικό στο φετινό πρωτάθλημα και κατέγραψε ένα αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της.

Συγκεκριμένα, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έχουν δεχθεί ποτέ περισσότερα γκολ σε μία σεζόν από το 1992 που θεσπίστηκε η Premier League. Οι προηγούμενες χειρότερες αμυντικές επιδόσεις της ήταν το 1999-00 και το 2001-02, όταν και δέχθηκε 45 τέρματα!

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να αυξηθεί ο αριθμός των γκολ που έχει δεχθεί στο εν εξελίξει πρωτάθλημα η Γιουνάιτεντ, αφού απομένουν ακόμα 4 ματς.

Πάντως ο Σόλσκιερ έχει πολλά παράπονα από τους παίκτες του δηλώνοντας μάλιστα δημόσια:

«Δεν ξέρω αν οι παίκτες μου παίζουν για την ομάδα. Πρέπει να τους ρωτήσετε. Εγώ το έκανα, αλλά δεν θα πάρετε από μένα την απάντηση. Αν πάντως θες να παίζεις σε αυτή την ομάδα, πρέπει να κάνεις το κάτι παραπάνω. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε όλη την ομάδα. Ένα βήμα τη φορά. Θέλω να γίνω επιτυχημένος εδώ και υπάρχουν παίκτες που δεν θέλουν να συμμετέχουν.

Το μεγαλύτερο κίνητρο που έχουμε, είναι το Ολντ Τράφορντ. Μπροστά στους τρομερούς φιλάθλους μας. Ήταν και πάλι απίστευτοι και ποτέ δεν αποδοκίμασαν τους παίκτες μας, αν και θα μπορούσαν να το κάνουν. Μας υποστηρίζουν και είμαι σίγουρος πως θα το κάνουν και το βράδυ τη Τετάρτης

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version