ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

«Άλωσε» το Σαν Πάολο η εκπληκτική Αταλάντα (vid)

Η Αταλάντα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι συνεχίζει να τρελαίνει την Ιταλία, διατηρώντας ολοζώντανες τις ελπίδες για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά την σπουδαία νίκη (1-2) μέσα στο Σαν Πάολο επί της Νάπολι.

«Άλωσε» το Σαν Πάολο η εκπληκτική Αταλάντα (vid)

Τεράστιας σημασίας νίκη για την Αταλάντα. Η ομάδα από το Μπέργκαμο συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις περνώντας με νίκη από την έδρα της αδιάφορης Νάπολι. Οι Παρτενοπέι προηγήθηκαν με τον Μέρτενς στο πρώτο μέρος, όμως η Αταλάντα «χτύπησε» δις στην επανάληψη. Ζαπάτα και Πάσαλιτς οι σκόρερς για την ομάδα του Πιέρο Γκασπερίνι, η οποία παραμένει ζωντανή στο κυνήγι του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το βροχερό Σαν Πάολο φιλοξένησε την αναμέτρηση που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής στην Σέριε Α. Νάπολι και Αταλάντα αναμετρήθηκαν υπό συνεχή καταρρακτώδη βροχή, με τους φιλοξενούμενους να καίγονται για βαθμούς. Η ομάδα από το Μπέργκαμο παραμένει εντός διεκδίκησης ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ακόμη και μια θέση στην τετράδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Νάπολι έχοντας σχεδόν κλειδώσει την 2η θέση της βαθμολογίας παρουσιάστηκε χωρίς άγχος στην αναμέτρηση. Με την βασική του ενδεκάδα ο Κάρλο Αντσελότι θέλησε την συνέχιση των καλών εμφανίσεων της ομάδας του. Με τους Καγιεχόν, Μέρτενς και Μίλικ οι «Παρτενοπέι» ήταν αρκετά επικίνδυνοι στο πρώτο μέρος.

Με την Αταλάντα να είναι παθητική και να πραγματοποιεί πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 28′ ο Μαλκουί από τα δεξιά έκανε την παράλληλη σέντρα, ο Μέρτενς πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Με το σκορ αυτό οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, εκεί όπου ο Γκασμπερίνι προσπάθησε να εμψυχώσει τους φιλοξενούμενους.

Ολική ανατροπή από την Αταλάντα στην επανάληψη

Οι φωνές του προπονητή της Αταλάντα έπιασαν τόπο, καθώς με την σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα από το Μπέργκαμο «ξύπνησε». Όσο η Νάπολι δεν μπορούσε να παραβιάσει εκ νέου την εστία του Γκολίνι, η Αταλάντα έμενε ζωντανή στο παιχνίδι. Ζαπάτα και Γκόμες, μαζί με τον Ίλισιτς που ήρθε στο παιχνίδι από τον πάγκο, ο ρυθμός του αγώνα άλλαξε.

Στο 76′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Σκόρερ ο συνήθης ύποπτος Ζαπάτα, ο οποίος με το 21ο του τέρμα στην Σέριε Α έφερε την αναμέτρηση στην ισορροπία. Με το ρυθμό να ανοίγει ακόμη περισσότερο και την Αταλάντα να έχει το μομέντουμ, η ανατροπή δεν άργησε να έρθει. Πέντε λεπτά μετά την ισοφάριση ήταν σειρά του Ζαπάτα να γίνει δημιουργός, με τον υψηλόσωμο επιθετικό να πασάρει στον Πάσαλιτς με τον Κροάτη να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του.

Με το σκορ να παραμένει έτσι ως το τέλος η Αταλάντα πανηγύρισε σπουδαίας σημασίας νίκη στο Σαν Πάολο. Το «τρίποντο» φέρνει την ομάδα από το Μπέργκαμο στην 5η θέση της βαθμολογίας να ισοβαθμεί στους 56 βαθμούς με την 4η Μίλαν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ