Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο: Όλοι θέλουν τον… Ροντρίγκο της
Home Page

Ατλέτικο: Όλοι θέλουν τον… Ροντρίγκο της

Ο Ροντρίγκο Ερνάντεζ της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ο νούμερο ένα στόχος κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.

22.04.2019 | 23:15

Ο Ροντρίγκο Ερνάντες έχει προσελκύσει τα βλέμματα πολλών κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Βέβαια η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι διαθέσιμη να τον παραχωρήσει πάντα με το κατάλληλο αντίτιμο.

Ο 22χρονος αμυντικός μέσος των Μαδριλένων  εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του σε όλη τη σεζόν. Έχει μαγνητίσει το βλέμμα τεσσάρων μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων που θέλουν να τον κάνουν δικό τους το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, λοιπόν, οι Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Ισπανό χαφ. Ωστόσο, ο Ροντρίγκο έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Οι «ροχιμπλάνκος» δεν προτίθενται να τον δώσουν με λιγότερα από 70 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν προπονήθηκε με την Ατλέτικο ο Κόστα

Ο Ντιέγκο Κόστα εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο της Μαδρίτης, αλλά αρνήθηκε να προπονηθεί όντας εκνευρισμένος με τον σύλλογο.

Ο 30χρονος φορ δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ούτε κάποιο άλλο θέμα. Η μη συμμετοχή του στην προπόνηση έγινε με καθαρά δική του απόφαση, όπως ανέφερε στο ρεπορτάζ της η μαδριλένικη εφημερίδα «AS».

Ουσιαστικά το μέλλον του Κόστα στους ροχιμπλάνκος μοιάζει δυσοίωνο. Το ερχόμενο καλοκαίρι είναι πάρα πολύ πιθανό ο έμπειρος φορ να αποχωρήσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του από τους «ροχιμπλάνκος». Τώρα το που θα καταλήξει παραμένει ένα μυστήριο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version