ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Μπαπέ, το Παρίσι σου υποκλίνεται (vid)

Με τον Κιλιάν Μπαπέ βγαλμένο από το ομορφότερο παραμύθι των γαλλικών γηπέδων, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε της Μονακό (3-1) και κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Μπαπέ, το Παρίσι σου υποκλίνεται (vid)

Όταν έχεις αυτόν τον Κιλιάν Μπαπέ, πως να μην κατακτήσεις τίτλους; Η Παρί Σεν Ζερμέν με την νίκη της επί της Μονακό εξασφάλισε ακόμη έναν τίτλο πρωταθλητή την Γαλλία. Ο 20χρονος σούπερ σταρ των Παριζιάνων. 15′, 38′ και 55′ οι στιγμές που το Παρκ Ντε Πρενς σηκώθηκε για να φωνάξει το όνομα του Γάλλου επιθετικού με τον Γκολοβίν να μειώνει στο 80′ σε 3-1. Επέστρεψε αλλά χωρίς γκολ ο Νειμάρ.

Η λευκή ισοπαλία της Λιλ στην έδρα της Τουλούζ είχε απλοποιήσει την κατάσταση. Οι Παριζιάνοι ήξεραν πως με νίκη θα πανηγύριζαν από σήμερα τον τίτλο του πρωταθλητή και έπραξαν τα δέοντα. Όντας σοβαροί από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην Μονακό.

Ο Κιλιάν Μπαπέ ανέλαβε νωρίς δράση. Μόλις στο 15′ ο Γάλλος επιθετικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του. Με μια γρήγορη κούρσα, διέσχισε όλο το γήπεδο, πήρε την πάσα εντός περιοχής την κατάλληλη στιγμή με όμορφο σουτ έγραψε το 1-0.

Έχοντας το προβάδισμα στο σκορ και με διάθεση να επιτεθεί η γηπεδούχος βρήκε χώρους για πολλές αντεπιθέσεις. Οι Μονεγάσκοι μην έχοντας να χάσουν κάτι έπαιξαν εξίσου ανοιχτά προκαλώντας την τύχη τους. Έτσι πριν το τέλος του πρώτου μέρους η Παρί βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Δράστης ξανά ο Μπαπέ, με τον Γάλλο να παραβιάζει ξανά την εστία της πρώην ομάδα του φθάνοντας τα 29 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Μια Παρί… μόνος του ο Μπαπέ

Στην επανάληψη, ο ρυθμός παρέμεινε στα ίδια επίπεδα. Η είσοδος του Νειμάρ (επέστρεψε από τον μακροχρόνιο τραυματισμό του) διατήρησε τους Παριζιάνους στην επίθεση. Με ταχύτητα και όρεξη για παραγωγή φάσεων οι γηπεδούχοι έψαξαν και άλλα τέρματα. Απόψε όμως όσο και να προσπαθούσαν οι υπόλοιποι αυτός που σκόραρε ήταν μονάχα ο Κιλιάν Μπαπέ.

Στο 55′ ο 20χρονος ολοκλήρωσε την εξαιρετική του εμφάνιση πετυχαίνοντας χατ τρικ με πλασέ εντός περιοχής. Από κει και ύστερα οι δύο ομάδες έριξαν τον ρυθμό περιμένοντας καρτερικά το τέλος του αγώνα. Μοναδική αντίδραση η μείωση του σκορ από την Μονακό με τον Γκολοβίν στο 80ο λεπτό. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την Παρί πρωταθλήτρια Γαλλίας για 8η φορά στην ιστορία της. Μια Παρί που τα τελευταία χρόνια δεν έχει αντίπαλο στην χώρα της!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ