ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Αυτούς διώχνει από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζιντάν!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν φέρεται να έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του για το ποιους παίκτες δεν υπολογίζει για τη νέα σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτούς διώχνει από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζιντάν!

Η φετινή σεζόν χάθηκε σχετικά νωρίς για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μέσα σε λίγες ημέρες (τέλη Φεβρουαρίου-αρχές Μαρτίου) η «βασίλισσα» έμεινε εκτός και των τριών βασικών στόχων της. Σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ισπανίας ήταν η Μπαρτσελόνα που τελείωσε τις ελπίδες της. Την νίκησε δύο φορές στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (1-0 και 3-0) και την πέταξε εκτός των εγχώριων τροπαίων. Και στο Champions League, όμως, η κατάσταση δεν ήταν διαφορετική. Η ισπανική ομάδα «πληγώθηκε» ξανά στην έδρα της, αλλά αυτή τη φορά από τον τρομερό Άγιαξ (4-1) που της στέρησε την ευκαιρία να προκριθεί στα προημιτελικά και να παλέψει για τη διατήρηση των σκήπτρων της για τέταρτη σερί σεζόν.

Έτοιμη η «μαύρη λίστα» του Ζιντάν

Μετά από την επισφράγιση της μη κατάκτησης κάποιου τροπαίου τη φετινή σεζόν, οι άνθρωποι της Ρεάλ αποφάσισαν να επαναφέρουν στον πάγκο της ομάδας τον Ζινεντίν Ζιντάν. Κι όλα αυτά σχεδόν δέκα μήνες μετά την αποχώρηση του. Ο Γάλλος ουσιαστικά επιλέχθηκε για να δημιουργήσει τη «βασίλισσα» της επόμενης σεζόν. Αυτή που θα πρωταγωνιστήσει ξανά. Και ήδη ο 46χρονος έχει πιάσει δουλειά και προετοιμάζει την ομάδα. Μπορεί οι μεταγραφικοί στόχοι των Μαδριλένων να μην έχουν «κλειδώσει», αλλά δεν ισχύει το ίδιο και γι’ αυτούς που θα αποχωρήσουν.

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η ισπανική εφημερίδα «Confidencial». Σύμφωνα με το εν λόγω Μέσο, ο Ζιντάν έχει ήδη πάρει την απόφαση για το ποιους παίκτες δεν θα συμπεριλάβει στα πλάνα του. Ο Γκάρεθ Μπέιλ φέρεται να είναι ο πρώτος που θα δει την πόρτα της εξόδου. Επόμενοι στη λίστα είναι οι  Γιορέντε, Θεμπάγιος, Ρεγκιλόν και Μαριάνο. Από εκεί και πέρα θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα παραχωρηθεί και ένας εκ των Κουρτουά ή Λούνιν. Κι αυτό γιατί για τη θέση του τερματοφύλακα υπολογίζονται ο Κέιλορ Νάβας και ο γιος του «Ζιζού», Λούκα.

Επιπλέον υπάρχει πιθανότητα να τεθούν υπό παραχώρηση ένας εκ των Βαράν και Ίσκο. Παράλληλα, στη «βασίλισσα» δεν θα έλεγαν όχι σε μια καλή πρόταση για τους εκ των Μαρσέλο, Μόντριτς ή Κροος. Προφανώς και οι παίκτες αυτοί δεν είναι στη «μαύρη λίστα» του Ζιντάν, αλλά η Ρεάλ είναι ανοικτή σε προτάσεις εφόσον την ικανοποιήσουν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ