Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έμερι: «Λαμπρό το μέλλον του Μαυροπάνου»
Home Page

Έμερι: «Λαμπρό το μέλλον του Μαυροπάνου»

Ο Έμερι δύσκολα λέει δημόσια τη γνώμη του για παίκτη της Άρσεναλ, για τον Ντίνο Μαυροπάνο όμως είχε να πει πολλά.

24.04.2019 | 00:47

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ουνάι Έμερι για τον Κώστα Μαυροπάνο. Ο τεχνικός της Άρσεναλ εκθείασε τις ικανότητες του Έλληνα αμυντικού και φάνηκε σίγουρος για το λαμπρό του μέλλον.

Τόνισε πως έχει μία εξαιρετική νοοτροπία και πως σε αυτό βοηθάει πολύ και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο «Παπ» τον έχει υπό την επίβλεψή του και τον καθοδηγεί σε κάθε του βήμα. Πράγμα το οποίο έχει βοηθήσει πολύ τον Μαυροπάνο κατά τον Έμερι.

«Ο Παπασταθόπουλος είναι κοντά στον Μαυροπάνο και νομίζω ότι είναι πολύ καλό παράδειγμα γι’ αυτόν. Μπορεί με την εμπειρία του να τον βοηθήσει να βελτιωθεί και να εξελιχθεί.

Ο Μαυροπάνος έχει εξαιρετική νοοτροπία. Ο σκοπός του είναι να δουλεύει καθημερινά, να βελτιώνει τη φυσική του κατάσταση και σε κάθε πρόγραμμα δείχνει αυτό ακριβώς που θέλουμε.

Θέλουμε να του δώσουμε τη δυνατότητα να προπονηθεί, αλλά και να παίξει στα επίσημα ματς, διότι έχει λαμπρό μέλλον. Πέρυσι άρχισε να παίζει, φέτος έκανε προετοιμασία μαζί μας, αλλά τραυματίστηκε. Στα τελευταία παιχνίδια θα του δώσουμε την ευκαιρία να αγωνιστεί και να μας βοηθήσει με σπουδαίες εμφανίσεις».

Ο Ουνάι Έμερι στα δύο τελευταία ματς έχει δώσει φανέλα βασικού στον Μαυροπάνο. Έτσι πήρε την πρωτοβουλία και μίλησε υποστηρίζοντας πως έχει εξαιρετική νοοτροπία αλλά και λαμπρό μέλλον μπροστά του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version