Κόσμος

Αντεμπαγιόρ: “Τα είχα όλα έτοιμα για την αυτοκτονία μου!”

Μια ανάσα μακριά από την αυτοκτονία έφτασε ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ πριν μερικά χρόνια, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο επιτυχημένους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές των τελευταίων χρόνων. Ο Τογκολέζος επιθετικός αγωνίστηκε με επιτυχία σε κάποιες από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Ανάμεσά τους οι Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ και Ρεάλ Μαδρίτης .

Όμως, είχε φτάσει πολύ κοντά στο σημείο να δώσει τέλος στη ζωή του. Ο 35χρονος επιθετικός προχώρησε σε αυτή τη σοκαριστική αποκάλυψη σε συνέντευξή του στην αγγλική εφημερίδα “Daily Mail”. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως είχε τα πάντα έτοιμα για την αυτοκτονία του. Τελικά, όλα άλλαξαν μετά από μία συζήτηση με έναν φίλο του. Πλέον, ο Αντεμπαγιόρ, τόνισε πως κάνει εντελώς διαφορετικές σκέψεις και δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτεί ξανά την πράξη της αυτοκτονίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αφρικανός άσος:

“Εκείνη τη νύχτα είχα αποφασίσει πως θα βάλω τέλος. Αγόρασα ένα πακέτο γεμάτο χάπια. Ετοίμασα τα πάντα, έπινα όλο το νερό, είχα κάνει τα πάντα για να τελειώνω. Υπήρχε ένα φαρμακείο κάτω από το διαμέρισμά μου και πήγα και αγόρασα ένα κουτί με βαριά χάπια.

Οι άνθρωποι που εργάζονταν στο φαρμακείο μόλις με είδαν δεν ήθελαν να μου πουλήσουν τα χάπια, οπότε είπα πως είναι για μία φιλανθρωπία στο Τόγκο. Από εκεί και μετά προετοίμασα τα πάντα όπως είπα, έπινα νερό. Ήταν όλα σχεδιασμένα.

Λίγο πριν πάρω την απόφαση να τελειώνω, κάλεσα στο τηλέφωνο τον καλύτερο μου φίλο. Ήταν περίπου μεσάνυχτα και εκείνος έντρομος μου είπε να μην βιάζομαι, ότι έχω πολλά πράγματα για τα οποία πρέπει να ζήσω. Έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις την Αφρική.

Τότε εγώ σκέφτηκα ότι δεν είναι η καλύτερη ιδέα να αυτοκτονήσω και πως δεν μου πουλούσε παραμύθι για να με κάνει να αλλάξω απόφαση. Ο καλύτερος μου φίλος με έκανε να εγκαταλείψω την ιδέα της αυτοκτονίας. Αυτός και ότι σκέφτηκα πως ο Θεός είναι εκείνος που πρέπει να αποφασίζει τι κρατάει και τι όχι. Είμαι αηδιασμένος για το γεγονός ότι τα πράγματα είχαν φτάσει σε αυτό το σημείο.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ