Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στέρλινγκ: «Ελπίζω να είμαι καλό παράδειγμα για τα νέα παιδιά»
Μάντσεστερ Σίτι

Στέρλινγκ: «Ελπίζω να είμαι καλό παράδειγμα για τα νέα παιδιά»

Ένας Ραχίμ Στέρλινγκ πιο ώριμος από ποτέ έδειξε τον δρόμο στα νέα παιδιά για το πως μπορούν να εξελίσσονται τόσο εντός όσο και εκτός ποδοσφαίρου αναλύοντας το δικό του παράδειγμα.

26.04.2019 | 12:49

Η εξέλιξη του Ραχίμ Στέρλινγκ είναι ραγδαία. Σε όλα τα επίπεδα! Στο χορτάρι η αγωνιστική του άνοδος έχει βοηθήσει τα μέγιστα την Μάντσεστερ Σίτι και φέτος να πρωταγωνιστεί στο Νησί. Εκτός ποδοσφαίρου και πάλι έχει δείξει ένα ώριμο πρόσωπο με την συμπεριφορά του ειδικά κατά του ρατσισμού να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Στην χθεσινή εκδήλωση της BT Sport Industry ο Άγγλος επιθετικός παρέλαβε βραβείο για την στάση του απέναντι στον ρατσισμό με παράδειγμα την αναμέτρηση της Αγγλίας στο Μαυροβούνιο. Ο 24χρονος έχει από μικρός αισθανθεί στο πετσί του την διάκριση και τώρα έχοντας δημιουργήσει μια εικόνα προσπαθεί να ταχθεί ενάντια σε αυτή την ανίατη μάστιγα.

Στέρλινγκ: «Κοιτούσα τον Τζέραρντ και προσπαθούσα να κάνω τουλάχιστον τα μισά»

Κατά την απονομή του ο νεαρός επιθετικός θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στους εκατομμύρια θαυμαστές του.«Ελπίζω να είμαι ένα καλό παράδειγμα για τα νέα παιδιά. Όταν έρθει η επόμενη γενιά θα πρέπει εμείς να της έχουμε δώσει κάτι. Όταν πήγα στη Λίβερπουλ και έκανα προπονήσεις με τον Στίβεν Τζέραρντ σκεφτόμουν πως να κάνω τουλάχιστον τα μισά από αυτά που έκανε. Να ήμουν ο μισός άνθρωπος και ποδοσφαιριστής από αυτόν που ήταν εκείνος.

Να παίρνετε κάθε χρόνο κάποια πράγματα και να τα εξελίσσεται. Όχι μόνο όσον αφορά το ποδόσφαιρο αλλά και εκτός αυτού. Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις ανθρώπους να προσπαθούν» ανέφερε ο Άγγλος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version