ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Τσέλσι: Έτσι μπορεί να κρατήσει τον Κόβασιτς

Την παραμονή του Ματέο Κόβασιτς στην Τσέλσι επιθυμεί ο Μαουρίσιο Σάρι και οι "Μπλε" ψάχνουν τρόπους για να διατηρήσουν τον Κροάτη στο ρόστερ τους.

Τσέλσι: Έτσι μπορεί να κρατήσει τον Κόβασιτς

Τη μάχη της για είσοδο στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζει η Τσέλσι. Οι “Μπλε”, με τρεις αγωνιστικές να απομένουν, βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 67 βαθμούς. Πίσω τους, σε απόσταση αναπνοής, Άρσεναλ (66) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (64). Μάλιστα, την ερχόμενη Κυριακή (28/04, 18:30) φιλοξενούνται στο “Ολντ Τράφορντ”.

Ταυτόχρονα πάντως, οι Λονδρέζοι σχεδιάζουν και το ρόστερ τους ενόψει της επόμενης σεζόν. Μία τεράστια δυσκολία που αντιμετωπίζουν, είναι η απαγόρευση μεταγραφών από τη FIFA, για την οποία έχουν προσφύγει στο CAS και περιμένουν την οριστική απόφαση. Αν βγει βγει υπέρ της ομάδας, τότε θα μπορεί να κάνει κανονικά μεταγραφές. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα μπορεί να κάνει την προσθήκη κάποιου παίκτη.

Γι΄αυτό το λόγο, οι “Μπλε” ψάχνουν τρόπους για να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον Μάριο Κόβασιτς, αν ισχύσει τελικά η απαγόρευση. Ο Κροάτης μέσος, που είναι δανεικός από τη Ρεάλ, έχει δείξει καλή εικόνα και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαουρίσιο Σάρι. Ο Ιταλός είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον διεθνή χαφ και θα τον ήθελε και την επόμενη σεζόν στο Λονδίνο.

Από την άλλη πλευρά, ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν τον έχει στα πλάνα του για το ρόστερ της “Βασίλισσας”. Έτσι, δεν υπάρχουν ελπίδες παραμονής του Κροάτη στη Μαδρίτη. Από το περιβάλλον του παίκτη προκύπτει πως θέλει να μείνει στο Λονδίνο, καθώς περνάει καλά στο “Σταμφορντ Μπριτζ”. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, ο μόνος τρόπος που μπορεί να κρατήσει τον 25χρονο στην Αγγλία είναι να επεκταθεί ο δανεισμός του από τη Ρεάλ.

Με αυτό τον τρόπο, ο πρώην παίκτης της Ίντερ, δεν θα θεωρείται νέα μεταγραφή. Έτσι, θα μπορεί να παραμείνει στο αγγλικό ρόστερ και τη νέα σεζόν, ακόμα κι αν τελικά ισχύσει η απαγόρευση.

Τη φετινή σεζόν ο Κόβασιτς έχει μοιράσει 2 ασίστ, ενώ δεν έχει καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, σε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Τσέλσι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ