ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Της «έκλεισε» το νέο… σπίτι και την έβαλε σε μπελάδες! (vid)

Η Γουέστ Χαμ έκανε μια μεστή εμφάνιση και με ήρωα τον Αντόνιο «έκλεισε» το... σπίτι της Τότεναμ (1-0) και την έβαλε σε μπελάδες για την τετράδα!

Της «έκλεισε» το νέο… σπίτι και την έβαλε σε μπελάδες! (vid)

Μετά τη δύσκολη νίκη κόντρα στην Μπράιτον, η Τότεναμ έδειχνε να «καθαρίζει» την υπόθεση τετράδα. Εξάλλου βρισκόταν στο +4 από την πέμπτη Άρσεναλ και στο +6 από την έκτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το μόνο που έπρεπε να κάνουν οι «spurs» ήταν να εκμεταλλευθούν το γεγονός ότι έχουν δύο εντός έδρας ματς στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές για να βρεθούν στο Champions League και της ερχόμενης σεζόν. Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν… Κόντρα στη Γουέστ Χαμ όλα πήγαν στραβά. Οι παίκτες του Μαουρίτσιο Ποκετίνο δέχθηκαν το πρώτο γκολ στο νέο τους γήπεδο δια ποδός Μίκαελ Αντόνιο και είδαν τα «σφυριά να φεύγουν μ’ ένα μεγάλο διπλό. Αποτέλεσμα που βάζει την Τότεναμ σε μπελάδες για την είσοδο της στην τετράδα.

Ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά γκολ μηδέν

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρώτη καλή στιγμή στο 2′. Η μπάλα μετά από κόντρες στρώθηκε στον Ράις, αλλά το δυνατό σουτ του πέρασε λίγο άουτ. Η Τότεναμ απείλησε για πρώτη φορά οκτώ λεπτά αργότερα. Ο Άλι βρήκε με υπέροχη κάθετη τον Σον, αλλά ο Φαμπιάνσκι μπλόκαρε το σουτ του με διπλή προσπάθεια. Ο ρυθμός της αναμέτρησης ήταν εξαιρετικός και στο 20′ η Γουέστ Χαμ είχε μια ακόμη ευκαιρία. Ο Άντερσον «χόρεψε» τον Φόιθ και σούταρε, με τον Γιορίς να μπλοκάρει σταθερά.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και στο 27′ έφτασαν κοντά στο 1-0. Ο Λούκας βρήκε χώρο λίγο έξω από την περιοχή και σούταρε, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Η πίεση από πλευράς «spurs» συνεχίστηκε και δέκα λεπτά αργότερα πλησίασαν ξανά στο γκολ. Ο Σον έβαλε την κόντρα σε διώξιμο του Ντιοπ, με την μπάλα να φτάνει στον Έρικσεν, που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Φαμπιάνσκι.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδας να οδηγούνται στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ.

Αντόνιο, ο πρώτος που την «εκτέλεσε» στο νέο γήπεδο

Η Γουέστ Χαμ μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και απείλησε με το ξεκίνημα του. Στο 47′, ο Αρναούτοβιτς γύρισε για τον Φρέντερικς μέσα στην περιοχή, με τον Αλντερβάιρελντ να βάζει την κόντρα τελευταία στιγμή. Τρία λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Αυστριακού επιθετικού να δοκιμάσει την τύχη του, με το σουτ του να καταλήγει στην αγκαλιά του Γιορίς. Στο 61′, τα «σφυρία» βρέθηκαν ξανά κοντά στο γκολ, αλλά ο Λούκας έβαλε τελευταία στιγμή την κόντρα στο σουτ του Άντερσον.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και έξι λεπτά αργότερα οι κόποι τους ανταμείφθηκαν. Ο Αρναούτοβιτς βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Αντόνιο κι εκείνος με δυνατό σουτ νίκησε τον Γιορίς για το 1-0! Αυτό ήταν και το πρώτο τέρμα που δέχεται η Τότεναμ μετά από πέντε αναμετρήσεις στο νέο της γήπεδο!

Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο προσπάθησε να αντιδράσει και στο 73′ έφτασε κοντά. Ο Άλι βρήκε υπέροχα τον Γιορέντε μέσα στην περιοχή, αλλά ο Φρέντερικς έβαλε μια σωτήρια κόντρα αποσοβώντας ένα βέβαιο γκολ. Επτά λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν και σε δεύτερο γκολ. Ο Αρναούτοβιτς συνέκλινε και σούταρε δυνατά, με τον Γιορίς να μπλοκάρει σε δεύτερο χρόνο. Τρία λεπτά αργότερα ο Γάλλος τερματοφύλακας ήταν ξανά εκεί, αποκρούοντας εντυπωσιακά με το πόδι το σουτ του Αντόνιο. Στο 86′ η Γουέστ Χαμ απείλησε ξανά, αλλά ο Γιορίς δήλωσε ξανά παρών, διώχνοντας το σουτ του Ντιόπ έξω από την περιοχή. Η Τότεναμ έφτασε μια «ανάσα» από την ισοφάριση στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Φόιθ βρήκε χώρο και σέντραρε από τα δεξιά, με τον Γιάνσεν να παίρνει την κεφαλιά και τον Μπαλμπουενά να διώχνει πάνω στη γραμμή.

Ήττα που την γεμίζει… φόβο για το Champions League

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο ματς, με την Τότεναμ να μην μπορεί να αποσοβήσει τελικά την ήττα. Έτσι, οι «spurs» ηττήθηκαν για πρώτη φορά στο νέο γήπεδο τους και μπήκαν σε μπελάδες όσον αφορά την είσοδο τους στην τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 70 βαθμούς. Ωστόσο, αν οι Άρσεναλ και Τσέλσι κερδίσουν στα δικά τους παιχνίδια, τότε θα την πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής. Από την άλλη, η Γουέστ Χαμ ανέβηκε στους 46 βαθμούς και την 11η θέση, μην μπορώντας να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στη σεζόν.

Τότεναμ (Μαουρίσιο Ποκετίνο): Γιορίς, Αλντερβάιρελντ, Σάντσεζ, Ντέιβις, Φόιθ, Ντάιερ, Άλι, Ρόουζ (77′ Γιάνσεν), Έρικσεν, Λούκας (66′ Γιορέντε), Σον.

Γουέστ Χαμ (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Φαμπιάνσκι, Φρέντερικς, Μπαλμπουενά, Ντιόπ, Μαζουακού, Ράις, Αντόνιο, Νόμπλ (85′ Ογκμπόνα), Σνόντργκρας (77′ Ομπιάνγκ), Άντερσον, Αρναούτοβιτς (80′ Πέρεθ).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ