ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Αυτοί φεύγουν από τη Μίλαν αν μείνει εκτός Champions League!

Αναγκασμένη να κάνει μια μεγάλη «εκκαθάριση» το καλοκαίρι θα είναι η Μίλαν σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, αν δεν προκριθεί στο Champions League.

Αυτοί φεύγουν από τη Μίλαν αν μείνει εκτός Champions League!

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με όνειρα και αρκετές προσδοκίες για άπαντες στη Μίλαν. Οι «ροσσονέρι» είχαν θέσει ως στόχο την επιστροφή τους στους ομίλους του Champions League. Μια διοργάνωση από την οποία απέχουν έξι ολόκληρα χρόνια. Καιρός ιδιαίτερα μεγάλος για μια ομάδα που έχει στο παλμαρέ της επτά κατακτήσεις της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μέχρι και τις αρχές Μαρτίου όλα έβαιναν καλός για τους Μιλανέζους. Ήταν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας με σχετική άνεση κι έδειχναν έτοιμοι να εκπληρώσουν το στόχο τους. Ωστόσο, από την ήττα στο ντέρμπι με την Ίντερ (2-3) έχουν παρουσιάσει μια τεράστια καθίζηση. Μετρούν μόλις μια νίκη στις τελευταίες επτά αγωνιστικές. Από εκεί που η Μίλαν ήταν τρίτη πλέον βρίσκεται στην όγδοη θέση και στο -3 από την τέταρτη Αταλάντα.

Χάνει το Champions League, χάνει και βασικούς της παίκτες

Στις τάξεις των «ροσσονέρι» έχει ήδη παρθεί η απόφαση απομάκρυνσης του Τζενάρο Γκατούζο το καλοκαίρι, ανεξαρτήτως το πως θα τελειώσει η σεζόν. Ειδικά,  αν ο στόχος της πρόκρισης στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση δεν επιτευχθεί, τότε αναμένονται ακόμα σημαντικότερες αλλαγές στη Μίλαν, σύμφωνα με το «Calciomercato». Κι αυτό γιατί η ιταλική ομάδα θα αναγκαστεί να πουλήσει αρκετούς σημαντικούς παίκτες της. Αυτό αναμένεται να συμβεί γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος τιμωρίας από την UEFA. Βλέπετε, η ιταλική ομάδα έχει παρουσιάσει  έλλειμμα στον προϋπολογισμό και απειλείται με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του 2022-23 και 2023-24. Έτσι, αν δεν βρει έσοδα από το Champions League, τότε θα το κάνει μέσω μεταγραφών.

Πρώτος στη λίστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι ο Τζίτζι Ντοναρούμα.  O 20χρονος τερματοφύλακας με ατζέντη τον διαβόητο Μίνο Ραϊόλα είχε έρθει σε σύγκρουση με τη διοίκηση της Μίλαν το καλοκαίρι του 2017, όμως πλέον οι σχέσεις τους είναι αρκετά καλές. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2021 και σαφέστατα η Μίλαν θα μπορέσει να βγάλει τεράστιο κέρδος από μια ενδεχόμενη πώληση του. Ήδη το όνομα του έχει συνδεθεί με την Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα. Η γαλλική ομάδα ψάχνει για τερματοφύλακα, ειδικά αν αποχωρήσει τελικά ο Μπουφόν. Μάλιστα, οι Παριζιάνοι φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του.

Παράλληλα, υποψήφιος προς αποχώρηση, αν η Μίλαν μείνει εκτός Champions League, είναι και ο Αλέσιο Ρομανιόλι.  O 24χρονος κεντρικός αμυντικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 και είναι αρχηγός της ομάδας. Ωστόσο, μια ενδεχόμενη αποτυχία θα τον βάλει στη λίστα προς πώληση. Μάλιστα, η Γιουβέντους φαίνεται να βολιδοσκοπεί την κατάσταση του. Οι «ροσσονέρι», πάντως, δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουν για λιγότερα από 60 εκατ. ευρώ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ