ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Φαν του… Μπέεκ και η Τότεναμ (vid)

Με γκολ του Φαν Ντε Μπέεκ ο Άγιαξ πήρε μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα της Τότεναμ (0-1) και πλέον έχει τον πρώτο λόγο στο δεύτερο παιχνίδι την επόμενη Τετάρτη.

Φαν του… Μπέεκ και η Τότεναμ (vid)

Η Τότεναμ υποδέχτηκε τον Άγιαξ στο πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Τότεναμ πήρε την πρόκριση από τον όμιλο όπου ήταν μαζί με Μπαρτσελόνα, Ίντερ και Αϊντχόφεν. Στα νοκ-άουτ απέκλεισε κατά σειρά τις Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Άγιαξ ήταν αήττητος στον όμιλο με Μπάγερν, Μπενφίκα και ΑΕΚ. Στη συνέχεια απέκλεισε κατά σειρά την πρώην και την νυν ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους.

Στα του παιχνιδιού ο Άγιαξ μπήκε πιο ορεξάτος στο παιχνίδι από την Τότεναμ. Οι Ολλανδοί διαθέτουν το δεύτερο πιο νεανικό ρόστερ όλης της διοργάνωσης και αυτό φάνηκε. Από τα τρεξίματα αλλά και την διάθεση που έδειξαν οι… μικροί του Αίαντα. Όλο αυτό μεταφράστηκε και από την κατοχή της μπάλας. Οι μικροί είχαν κερδίσει μέτρα στο γήπεδο, με τους παίκτες του Τεν Χαγκ να πλησιάζουν εύκολα στη μεγάλη περιοχή της Τότεναμ.

Το γκολ δεν άργησε να έρθει. Μετά από τρομερή κάθετη πάσα από τον Ζιγές. Ο Ντε Μπέεκ βρέθηκε σε θέση βολής και εκτέλεσε τον Λορίς μετά από προσποίηση και υπέροχο πλασέ μέσα από την περιοχή.

Με το γκολ του Φαν ντε Μπέεκ ο Άγιαξ έχει σκοράρει πλέον στα εννέα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του στο Champions Leage. Τέτοιο μεγάλο σερί δεν είχε πετύχει ποτέ στην ιστορία του στη διοργάνωση.

Ο Άγιαξ ευτύχησε να βρει γκολ στην πρώτη οργανωμένη προσπάθειά του. To δικαιούταν απόλυτα καθώς στο πρώτο 20λεπτο κυριάρχησε απέναντι στην Τότεναμ που βρίσκεται κυρίως σε θέση άμυνας. Έτσι το ημίχρονο έληξε με τους φιλοξενούμενους να νικούν 0-1.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση στα καρέ του Άγιαξ. Προσπάθησαν να πετύχουν το γρήγορο γκολ έχοντας τους φιλοξενούμενους να παραμονεύουν στην αντεπίθεση.

Ο Αίαντας όμως ισορρόπησε το παιχνίδι κράτησε την κατοχή και κατάφερε να αποκρούσει κάθε επίθεση της Τότεναμ. Εμφανής το ελλιπές ρόστερ του Ποτσετίνο μιας και δεν είχε επιθετικό να πλαισιώσει τον Γιορέντε.

Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε ο Άγιαξ πήρε τη νίκη εκτός έδρας απέναντι στην Τότεναμ και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί την επόμενη τετάρτη στην Ολλανδία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ