ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί χάνει, το συμβόλαιο του Τούχελ… αυξάνεται!

Ο Τόμας Τούχελ, αν και μοιάζει να έχει χάσει την εμπιστοσύνη των παικτών του, ενδέχεται να δεχθεί νέο συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Η Παρί χάνει, το συμβόλαιο του Τούχελ… αυξάνεται!

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με πολλά όνειρα για τον Τόμας Τούχελ και την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Γερμανός τεχνικός ανέλαβε τους Παριζιάνους με στόχο να τους οδηγήσει στην κορυφή της Ευρώπης. Και το ξεκίνημα του δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Από τον Αύγουστο η γαλλική ομάδα έπαιζε με το πόδι κυριολεκτικά στο γκάζι. Μετρούσε 20 νίκες και 4 ισοπαλίες στα πρώτα 25 ματς της σε όλες τις διοργανώσεις. Μοναδική παραφωνία ήταν η ήττα από τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» (3-2) στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Ωστόσο, από ένα σημείο και μετά η Παρί άρχισε να παίρνει την κάτω… βόλτα.

Όχι μόνο δεν τον απολύει, αλλά του αυξάνει και τις απολαβές η Παρί

Στις αρχές Ιανουαρίου, οι Παριζιάνοι έχασαν μέσα στην έδρα τους το Λιγκ Καπ, με την Γκινγκάμπ να τους κλείνει το… σπίτι (2-1). Αυτή τους την αντίπαλο, όμως, την εκδικήθηκαν δέκα μέρες μετά, διασύροντας την με 9-0. Ουσιαστικά, η Παρί έδειξε ξανά τα… δόντια της σε όλους τους αμφισβητίες. Ωστόσο, η συνέχεια ήταν ακόμα χειρότερη. Στη φάση των «16» η γαλλική ομάδα τέθηκε αντιμέτωπη με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η νίκη με 2-0 στην Αγγλία της έδωσε σαφές προβάδισμα πρόκρισης. Οι παίκτες του Τόμας Τούχελ, όμως, κατάφεραν να… αυτοκτονήσουν και ηττήθηκαν με 3-1 από τους «κόκκινους διαβόλους» στο Παρίσι, μένοντας εκτός διοργάνωσης. Παράλληλα, οι δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα Γαλλίας (από Λιλ και Ναντ), κυρίως η συντριβή από τους «λιλουά» με 5-1 έφερε μουρμούρα για τον Γερμανό τεχνικό.

Ο ίδιος φερόταν να έχει χάσει τα αποδυτήρια και οι παίκτες την εμπιστοσύνη τους σ’ εκείνον. Κι αυτό φάνηκε ακόμα περισσότερο στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας. Εκεί όπου η Ρεν «άλωσε» και αυτή το «Παρκ Ντε Πρενς», ανατρέποντας το εις βάρος της 2-0 και κερδίζοντας στα πέναλτι. Το κλείσιμο της χρονιάς, θα βρει την Παρί να μένει με μοναδικό τρόπαιο το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά την σεζόν 2012-13. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με την «Equipe», ο Τούχελ χαίρει της απόλυτης στήριξης της διοίκησης των Παριζιάνων.

Όπως, μάλιστα, αναφέρει το γαλλικό Μέσο, οι ιθύνοντες της Παρί θέλουν να αυξήσουν τις απολαβές του. Πράγμα που σημαίνει ότι από τα 5 εκατ. ευρώ που λαμβάνει ανά χρόνο, θα ανέβει στα 7,5 εκατομμύρια. Παράλληλα, ρεπορτάζ νωρίτερα μέσα στη σεζόν, έκαναν λόγο για συζητήσεις για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών έως το 2021. Δηλαδή, έναν χρόνο περισσότερο από την υπάρχουσα συμφωνία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ