Πόρτο

Στο πλευρό του Κασίγιας, Ράμος και Ρεάλ Μαδρίτης (pic)

Η είδηση του εμφράγματος του Ίκερ Κασίγιας έχει προκαλέσει σύγχυση στον ποδοσφαιρικό πλανήτη με τους πάντες να στέκονται στο πλευρό του Ισπανού μέσω μηνυμάτων στήριξης.

Η δύσκολη περιπέτεια υγείας του Ίκερ Κασίγιας «σκεπάζει» τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Ο Ισπανός τερματοφύλακας ανακοινώθηκε πως υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου, με τον Θεό να τον σώζει από τα χειρότερα.

Η είδηση αυτή προκάλεσε παγκόσμιο σοκ, με τα μηνύματα στήριξης αυτή την ώρα να πέφτουν… βροχή στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του, ή βρέθηκαν απέναντι του γίνονται ένα, ελπίζοντας πως η περιπέτεια αυτή θα λάβει άμεσα τέλος.

Άπαντες στο πλευρό του Κασίγιας

Ο τερματοφύλακας της Πόρτο ξέρει πως έχει χιλιάδες φίλους στο πλάι του. Στα δύσκολα όλοι θα είναι μαζί του, μιας και εκείνος τους χάρισε μεγάλες στιγμές.

Πρώτη και καλύτερη η Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Μαδριλένους να στέλνουν μήνυμα στήριξης σε κείνον και την οικογένεια του. Ο 38χρονος αποτέλεσε για πολλά χρόνια το νούμερο ένα στα γκολποστ της «Βασίλισσας» γράφοντας μαζί της χρυσές σελίδες.

Μαζί του είχε συνοδοιπόρο τον Σέρχιο Ράμος. Ο Ισπανός αμυντικός της Ρεάλ μέσω Twitter εξέφρασε με απλό τρόπο να συναισθήματά του αυτές τις κρίσιμες ώρες.

https://twitter.com/SergioRamos/status/1123596635320344580

Εκτός όμως από την αγαπημένη του Ρεάλ Μαδρίτης, ευχές για ταχεία ανάρρωση έστειλαν και ομάδες που τίθενται διαχρονικά απέναντι του. Τρανό παράδειγμα η Ρόμα, με τον ιταλικό σύλλογο να εκφράζει την αγάπη της στο πρόσωπο του Ισπανού τερματοφύλακα με μια ιδιαίτερη φωτογραφία.

Οι διακρίσεις του Ίκερ Κασίγιας στο ποδόσφαιρο είναι αμέτρητες, όμως το ήθος που έχει επιδείξει επί σειρά ετών είναι αυτό που κερδίζει τους πάντες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ