ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Τα βλέμματα σε Λονδίνο και Φρανκφούρτη

Οι σημερινές προτάσεις από τους "betarades".

Τα βλέμματα σε Λονδίνο και Φρανκφούρτη

Λίγες, αλλά εξαιρετικά σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Το Τσάμπιονς Λιγκ δίνει την σκυτάλη στο Γιουρόπα Λιγκ και τους δύο πρώτους ημιτελικούς αυτού σε Λονδίνο (Άρσεναλ – Βαλένθια) και Φρανκφούρτης (Άιντραχτ – Τσέλσι). Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε, ότι στο site μας, μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Interwetten. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Ανοιχτή μάχη στη Γερμανία

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται απόψε την Τσέλσι στην κατάμεστη “Commerzbank-Arena”, στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ τους ημιτελικού για το Γιουρόπα Λιγκ. Το συγκρότημα του Χούτερ προσπέρασε το εμπόδιο της Μπενφίκα στα προημιτελικά χάρη στον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ (4-4 συνολικό σκορ). Στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Βόλφσμπουργκ (1-1 εκτός έδρας) και Χέρτα (0-0 εντός έδρας) για το πρωτάθλημα, στο οποίο κατατάσσεται στην 4η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Στις έντεκα τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν οι “αετοί” γνώρισαν μόλις μία ήττα, στις υπόλοιπες σημείωσαν έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Στην αντίπερα όχθη έχουμε την Τσέλσι που δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να προσπεράσει το εμπόδιο της Σλάβια Πράγας στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (συνολικό σκορ 5-3). Το συγκρότημα του Σάρι προέρχεται, επίσης, από δύο σερί ισοπαλίες κόντρα στις Μπέρνλι (2-2 εντός έδρας) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-1 εκτός έδρας), πραγματοποιώντας μεγάλη μάχη για κατάκτηση μίας θέσης στην 4αδα του πρωταθλήματος που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στις οχτώ τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν οι “μπλε” για το Γιουρόπα Λιγκ παραμένουν αήττητοι, σημειώνοντας επτά νίκες και μία ισοπαλία. Με δεδομένο πως και οι δύο ομάδες στοχεύουν στην κατάκτηση του βαρύτιμου ευρωπαϊκού τροπαίου περιμένουμε μία ανοιχτή μάχη, για αυτό και θα επιλέξουμε το GG σε απόδοση 1.75.

Αντέχει στο Λονδίνο η Βαλένθια

Πιο εύκολα από ό,τι περίμενε η Άρσεναλ κατάφερε να πετάξει νοκ άουτ τη Νάπολι από τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (συνολικό σκορ 3-0), κάνοντας ένα ακόμα βήμα προς τον στόχο της κατάκτησης του βαρύτιμου τροπαίου. Το συγκρότημα του Έμερι δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς προέρχεται από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα κόντρα στις Κρίσταλ Πάλας (3-2 εντός έδρας), Γουλβς (3-1 εκτός έδρας) και Λέστερ (3-0 εκτός έδρας). Με τους 66 βαθμούς που συγκέντρωσε βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης του πρωταθλήματος και στο -2 από την Τσέλσι. Στις εννέα τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν οι “κανονιέρηδες” για το Γιουρόπα Λιγκ παραμένουν αήττητοι, σημειώνοντας επτά νίκες και δύο ισοπαλίες.

Νικήτρια στον ισπανικό εμφύλιο αναδείχθηκε η Βαλένθια, καθώς επικράτησε με συνολικό σκορ 5-1 της Βιγιαρεάλ στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε για την εν λόγω διοργάνωση παραμένει αήττητη, σημειώνοντας έξι νίκες και μία ισοπαλία. Στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσαν οι “νυχτερίδες” γνώρισαν ισάριθμες ήττες από τις Ατλέτικο Μαδρίτης (3-2 εκτός έδρας) και Έιμπαρ (1-0 εντός έδρας) για το πρωτάθλημα, παραμένοντας στο -3 από την πρώτη 4αδα που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Άρσεναλ διανύει μία κακή αγωνιστική περίοδο, την ώρα που η Βαλένθια μοιάζει ικανή να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Λονδίνο απόψε. Θα επιλέξουμε το Χ2 Δ.Ε. σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ