ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Πάει τελικό με… Λακαζέτ οδηγό (vid)

Οι Βαλένθια προηγήθηκε' με τον Ντιακαμπί όμως με δύο γκολ του Λακαζέτ και ένα του Ομπαμεγιάνγκ (3-1) οι «κανονιέρηδες» κλείνουν θέση στον τελικό.

Πάει τελικό με… Λακαζέτ οδηγό (vid)

Στο “Εmirates” του Λονδίνου η Άρσεναλ του Ουνάι Έμερι υποδέχτηκε την Βαλένθια του Μαρθελίνο στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Europa League. Για να φτάσει στα ημιτελικά, η Άρσεναλ απέκλεισε κατά σειρά στους προηγούμενους νοκ-άουτ γύρους τις ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ, Ρεν και Νάπολι. Ενώ η Βαλένθια άφησε εκτός συνέχειας τις Σέλτικ, Κρασνοντάρ και Βιγιαρεάλ.

Συνολικά, Άρσεναλ και Βαλένθια έχουν συναντηθεί πέντε φορές στο παρελθόν. Με την Βαλένθια να έχει τη μερίδα του λέοντος στις νίκες (3). Η ομάδα του Λονδίνου έχει μία επιτυχία ενώ υπάρχει και μία ισοπαλία στο ζευγάρι.

Στα του παιχνιδιού η Άρσεναλ μπήκε «μουδιασμένη» στον αγωνιστικό χώρο. Η Βαλένθια είχε από την αρχή τον πρώτο λόγο κατεβαίνοντας με σύστημα 5-4-1, κλείνοντας όλους τους διαδρόμους στους παίκτες της Άρσεναλ.

Το γκολ βέβαια δεν άργησε να έρθει από τις «νυχτερίδες». Σε εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Ροντρίγκο πήρε την πρώτη κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι. Ο Ντιακαμπί με νέα κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή νίκησε στον αέρα δύο αμυντικούς της Άρσεναλ για να τη στείλει στα δίχτυα.

Η Άρσεναλ «ανασκουμπώθηκε» ανέβασε ρυθμό και με μπροστάρη τον Αλεξάντερ Λακαζέτ κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Η ισοφάριση έγινε στο 18ο λεπτό. Κάθετη πάσα του Λακαζέτ στον Ομπαμεγιάνγκ, ο Γκαμπονέζος φορ κινήθηκε ταχύτατα και μπήκε στη μεγάλη περιοχή. Εκεί την κατάλληλη στιγμή -έχοντας τραβήξει πάνω του τους αμυντικούς και τον Νέτο- έδωσε ασίστ στον Λακαζέτ. Και ο Γάλλος φορ σκόραρε με ψύχραιμο πλασέ στην ανυπεράσπιστη εστία.

Πριν προλάβει καν να καταλάβει τι έγινε η Βαλένθια η Άρσεναλ είχε πετύχει ήδη την επική ανατροπή με τον Λακαζετ πρωταγωνιστή. Οι «κανονιέρηδες» έκαναν το 2-1 σε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε τις φάσεις του πρώτου ημιχρόνου. Η Άρσεναλ προσπάθησε να αμυνθεί ώστε να κρατήσει το σκορ της ανατροπής. Από την άλλη η Βαλένθια δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις λιγοστές ευκαιρίες που είχε στο τέρμα του Τσέχ. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Άρσεναλ κατάφερε στις καθυστερήσεις να πετύχει και τρίτο γκολ.

Σε μία φάση διαρκείας που ξεκίνησε από τον Μιχιταριάν, ο Ομπαμεγιάνγκ κατάφερε να νικήσει εξ επαφής τον τερματοφύλακα της Βαλένθια. Έτσι το τελικό 3-1 αφήνει μικρά περιθώρια στις «νυχτερίδες» για να αντιδράσουν στον επαναληπτικό του Μεστάγια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ