Ρεάλ Μαδρίτης

Μυθικό ποσό από Ρεάλ για Μπαπέ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, ώστε να κάνει δικό της τον Κιλιάν Μπαπέ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα.

Εδώ και μήνες το όνομα του Κιλιάν Μπαπέ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης. Κανείς όμως δεν το επιβεβαιώνει.

Οι πιο πολλοί το διαψεύδουν. Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός και φτάνουμε ολοένα και πιο κοντά στη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο τα σενάρια με τον Γάλλο φορ ως πρωταγωνιστή συνεχώς και αυξάνονται.

Ένα από τα τελευταία τον θέλει πολύ κοντά στους “μερένχες”. Όμως για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει εκείνοι να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Τουλάχιστον αυτό έκανε γνωστό η “Marca” μέσω του ρεπορτάζ της. Πιο συγκεκριμένα οι Ισπανοί θα πρέπει, αν θέλουν τον Γάλλο σούπερ σταρ, να δώσουν περισσότερα από 280 εκατομμύρια ευρώ.

Κάτι που αν συμβεί θα πρόκειται για νέο ρεκόρ. Μιας και το προηγούμενο το κατέχει ο Νεϊμάρ έναντι 222 “χαρτιών”.

Τι κάνει η Παρί με τον Μπαπέ;

Ωστόσο, όλα αυτά για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Μπαπέ δεν τα ακούμε-διαβάζουμε πρώτη φορά. Έχει συμβεί πολλές φορές κατά το παρελθόν.

Όμως, οι Γάλλοι δύσκολα θα τον πουλήσουν. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η πλευρά των πρωταθλητών Γαλλίας. Χρήματα… υπάρχουν στα ταμεία της Παρί. Το ακριβώς αντίθετο με την τροπαιοθήκη της γαλλικής ομάδας. Μιας και αν χάσει τον νεαρό φορ, τότε δύσκολα θα πρωταγωνιστήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ένα τρόπαιο που θέλει όσο τίποτα άλλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ