ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Προβάδισμα στη Λίβερπουλ

Δείτε τις σημερινές προτάσεις από τους Betarades.gr!

Προβάδισμα στη Λίβερπουλ

Εβδομάδα ευρωπαϊκών διοργανώσεων είναι η τρέχουσα, με το ενδιαφέρον να στρέφεται κυρίως στους ρεβάνς για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το Betarades.gr φυσικά δεν απουσιάζει από τη δράση! Η αρχή γίνεται απόψε στο Λίβερπουλ, εκεί όπου η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και καλείται να αναζητήσει ένα ποδοσφαιρικό… θαύμα μετά την εκτός έδρας ήττα 3-0 στο πρώτο ματς. Αύριο ο Άγιαξ φιλοξενεί την Τότεναμ, ενώ την Πέμπτη διεξάγονται οι ρεβάνς για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, με τις Άρσεναλ και Τσέλσι να έχουν προβάδισμα πρόκρισης έναντι Βαλένθια και Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε, ότι στο site μας, μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για όλα τα τυχερά παιχνίδια, όπως για παράδειγμα το ΚΙΝΟ. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Νίκη γοήτρου στο “Άνφιλντ”

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση Λίβερπουλ – Μπαρτσελόνα. Το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφισβήτησης της κυριαρχίας των Καταλανών, έστω κι αν αποτελεί πλασματικό σκορ. Η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, ήλεγξε την κατάσταση ακόμη και μετά το 1-0 του Σουάρες στο 26’, ωστόσο ο Μέσι έκανε τη διαφορά. Ο Αργεντινός σούπερ-σταρ ήταν αυτός που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των μπλαουγκράνα στο δεύτερο μέρος, σκόραρε δύο φορές για το 3-0, ακολούθως οι Άγγλοι είχαν δοκάρι με τον Σαλάχ. Ένα γκολ από πλευράς Λίβερπουλ θα ήταν πολύ σημαντικό, το δικαιούταν, ωστόσο δεν το βρήκαν και πλέον έχουν μπροστά τους ένα… βουνό.

Σαν να μην έφτανε το σκορ του πρώτου αγώνα, η Λίβερπουλ έρχεται “λαβωμένη” στη ρεβάνς, αφού θα στερηθεί των υπηρεσιών των Σαλάχ και Φιρμίνο! Το Σάββατο πέρασε με 2-3 απ’ την έδρα της Νιουκάστλ και έμεινε στη “μάχη” για τον τίτλο (δεν εξαρτάται απ’ τα δικά της πόδια), σήμερα θα βρει απέναντι της μια παντελώς ξεκούραστη Μπαρτσελόνα. Ο Βαλβέρδε είχε την ευχέρεια να κάνει ολοκληρωτικό rotation στο εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με τη Θέλτα, εκεί έμειναν εκτός όλοι οι βασικοί άσσοι, αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια ανώδυνη ήττα (2-0), μιας και η Μπάρτσα έχει ήδη κατακτήσει τον τίτλο. Η Λίβερπουλ είναι μια υπερήφανη ομάδα, το “Άνφιλντ” είναι ένα απ’ τα δυσκολότερα γήπεδα του πλανήτη, θεωρούμε ότι ακόμη και ελλιπής, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, επιλέγουμε 1 DNB σε απόδοση 1.87.

Με το G/G στο αδιάφορο φινάλε

Κλείνουμε τις προτάσεις με μια ακόμη επιλογή, αυτή τη φορά απ’ το Κόπα Λιμπερταδόρες. Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων, η Ρίβερ Πλέιτ υποδέχεται την Ιντερνασιονάλ, σ’ ένα παντελώς αδιάφορο -από βαθμολογικής άποψης- παιχνίδι. Οι Βραζιλιάνοι θα είναι σίγουρα πρώτοι, ενώ οι Αργεντίνοι θα είναι δεύτεροι, αμφότεροι έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση. Θα υπάρξουν αλλαγές στις ενδεκάδες και των δύο ομάδων, αν και ο κόουτς Γκαγιάρδο της Ρίβερ επεσήμανε ότι θα παρατάξει όσο το δυνατόν περισσότερους βασικούς. Οι “μιγιονάριος” θα έχουν ξανά τον κόσμο στο πλευρό τους σε ματς του Λιμπερταδόρες έπειτα από περίπου μισό χρόνο (ήταν τιμωρημένοι λόγω των επεισοδίων στους περσινούς τελικούς με την Μπόκα) και αυτό σίγουρα θα τους δώσει ώθηση. Εκτιμούμε ότι θα λείψει η σκοπιμότητα και περιμένουμε ένα πιο “ελεύθερο” ματς, επιλέγουμε G/G σε απόδοση 2.22.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ