ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Δεν είναι όνειρο είναι… Λίβερπουλ (vid)

Σε ένα επικό ημιτελικό η Λίβερπουλ έκανε την ανατροπή νικώντας 4-0 την Μπαρτσελόνα και παίρνοντας παλικαρίσια την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ της Μαδρίτης.

Δεν είναι όνειρο είναι… Λίβερπουλ (vid)

Στη μεγάλη ρεβάνς των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ η Λίβερπουλ υποδέχτηκε την Μπαρτσελόνα στο Άνφιλντ. Η Μπαρτσελόνα είχε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα στο “Καμπ Νόου”. Από την μεριά της η Λίβερπουλ παρατάχθηκε χωρίς τρεις βασικούς της παίκτες, τους Σαλάχ, Φιρμίνο και Κεϊτά.

Αυτή είναι η 10η φορά που συναντιούνται οι δύο τους. Μετρούν από τρεις νίκες, αλλά η Λίβερπουλ έχει τρεις προκρίσεις σε διπλά ματς σε ισάριθμες φορές που αντάμωσε με τη Μπαρτσελόνα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Λίβερπουλ η οποία κατάφερε με ασφυκτική πίεση να προηγηθεί από νωρίς με τον Ντιβόγκ Οριγκί να πετυχαίνει το γκολ στο 7ο μόλις λεπτό.  Ο Χέντερσον εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα της Μπαρτσελόνα από τον Άλμπα, μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε. Ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε, αλλά ο Οριγκί από κοντά με το δεξί πήρε το ριμπαουντ, πλάσαρε και άνοιξε το σκορ για τη Λίβερπουλ εν μέσω αποθέωσης.

Η Μπαρτσελόνα μετά το γκολ και το πέρας του δεκαλέπτου ανέβασε τον ρυθμό της δημιούργησε φάσεις αλλά οι γηπεδούχοι κράτησε την κατοχή. Ο Κλοπ είδε δύο φορές την ομάδα του να κινδυνεύει για την ισοφάριση ειδικά στην τελευταία φάση του ημιχρόνο όταν ο Άλμπα σε αντεπίθεση θα μπορούσε να είχε κάνει το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος τα πάντα πήγαν κατ ευχήν για τους γηπεδούχους. Η προτροπή του Κλοπ να μπουν και να παίξουν με την ψυχή τους έπιασε τόπο. Μέσα σε λιγότερο από 4 λεπτά η Λίβερπουλ κατάφερε και έβαλε δύο γκολ. Το Άνφιλντ σηκώθηκε στο πόδι και είδαμε πραγματικά πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.

Ο Βαϊνάλντουμ ήταν ο μεγάλος λυτρωτής για την ομάδα του Κλοπ.  Ο Άρνολντ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά μετά το λάθος του Άλμπα, ο Βαϊνάλντουμ έκανε το πλασέ με το δεξί. Νίκησε τον Τερ Στέγκεν και έκανε το 2-0 για τη Λίβερπουλ. Σαν να μην έφτανε αυτό ένα λεπτό αργότερα και σε σέντρα του Σακίρι γίνεται κεφαλιά από τονΒαϊνάλντουμ και η μπάλα καρφώνεται στα δίχτυα. Πλέον, το ματς με αυτό το σκορ οδηγείται σε παράταση.

Βέβαια όταν κάτι το θες τόσο πολύ δεν μπορεί παρά να το αποκτήσεις. Έτσι και η Λίβερπουλ που κάνει το απίστευτο πραγματικότητα.  Σε εκτέλεση κόρνερ από τον Αλεξάντερ-Άρνολντ, έπιασε κοιμώμενη την άμυνα της Μπαρτσελόνα. Ο Οριγκί πλάσαρε από κοντά με το δεξί και έκανε το 4-0.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ