Κοντά στον Ντιέγκο Κόστα η Νάπολι

Μια ανάσα από την απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα από την Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται η Νάπολι.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει θέσει στο περιθώριο τον Ντιέγκο Κόστα ο οποίος οδεύει προς τον Ιταλικό νότο. Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει η Νάπολι, οποία θα κινηθεί άμεσα για την απόκτησή του.

Όλα αυτά σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο ο οποίος θεωρεί μάλιστα την μεταγραφή θέμα λεπτομερειών. Μια επιλογή που ανήκει ξεκάθαρα στον Κάρλο Αντσελότι καθώς τον γνωρίζει πολύ καλά από το πέρασμα του στην Ισπανία.

Ο Ιταλός τεχνικός επιθυμεί την μεταγραφή του Ντιέγκο Κόστα. Θέλει να έχει μια πολύ καλή ποιοτική λύση στην κορυφή της επίθεσης εκτός από αυτήν του Αρκάντιους Μίλικ.

Όπως φαίνεται η μεταγραφή αυτή επιβεβαιώνει και την πρόσφατη τοποθέτηση του προέδρου της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Ο όποιος είχε πει χαρακτηριστικά «υπόσχομαι να φέρω μεγάλα ονόματα το καλοκαίρι».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντιέγκο Κόστα έχει συμβόλαιο έως το 2021 με τους «ροχιμπλάνκος». Η ρήτρα απόκτησης είναι 200.000.000 ευρώ γεγονός που δείχνει ότι η Νάπολι πρέπει να καταβάλει το ποσό αυτό για να κάνει δικό του τον παίκτη.

Νάπολι: Κλεισμένος και ο Λοσάνο

Το ποσό της μεταγραφής θα φτάσει τα περίπου 40 εκατ. ευρώ, με τις δύο ομάδες να έχουν δώσει τα χέρια. Ο Λοσάνο θα βάλει τέλος στη διετή του θητεία στην Ολλανδία, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο με τη Νάπολι. Θέλοντας να συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του και να οδηγήσει την ομάδα του σε κάποιο τίτλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ