ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Τον πρώτο λόγο για τη νίκη ο Άγιαξ!

Οι σημερινές προβλέψεις από τους betarades.

Τον πρώτο λόγο για τη νίκη ο Άγιαξ!

Λίγες είναι οι επιλογές στο σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Η σημαντικότερη όλων είναι η ρεβάνς του Άγιαξ με την Τότεναμ στην Ολλανδία για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, την ώρα που ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε, ότι στο site μας, μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για όλα τα καζίνο στο ίντερνετ, που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα. Ας δούμε τα προγνωστικά μας!

Για το 2Χ2 ο Άγιαξ

Έχοντας το υπέρ του 1-0 από την προηγούμενη βδομάδα και τη μάχη του Λονδίνου, ο Άγιαξ υποδέχεται απόψε την Τότεναμ στη “Johan Cruijff Arena” του Άμστερνταμ στο πλαίσιο της ρεβάνς των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η νικήτρια του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον τελικό τη Λίβερπουλ, η οποία υπέταξε χθες (7/5) την Μπαρτσελόνα στο “Anfield” πραγματοποιώντας σπουδαία ανατροπή.

Το συγκρότημα του Τεν Χαγκ προέρχεται από έξι σερί νίκες, την Κυριακή κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Βίλεμ με 4-0 εξασφαλίζοντας, παράλληλα, το 19ο Κύπελλο Ολλανδίας στην ιστορία του. Απόψε στοχεύει να πανηγυρίσει την επιστροφή του στον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης σε επίπεδο συλλόγων μετά από 23 ολόκληρα χρόνια. “Είμαστε καλά, αλλά θα πρέπει να είμαστε επιθετικοί ξεχνώντας τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι. Θέλουμε να νικήσουμε ξανά. Θα παίξουμε σε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα και ελπίζω ότι οι οπαδοί θα μας δώσουν σημαντική χείρα βοηθείας”, υπογράμμισε ο προπονητής του “Αίαντα”.

Την ίδια ώρα η Τότεναμ προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 κόντρα στην Μπόρνμουθ η οποία δεν της στοίχισε, καθώς κατά 99,9% θα τερματίσει στην 4η θέση που της εξασφαλίζει τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε το συγκρότημα του Ποκετίνο πανηγύρισε μόλις μία νίκη, αυτή κόντρα στην Μπράιτον (1-0 εντός έδρας) στις 23 Απριλίου. Στις υπόλοιπες πέντε γνώρισε ισάριθμες ήττες. Απόψε καλείται να ξεπεράσει τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και να ανατρέψει τα δεδομένα στην Ολλανδία.

Στα ευχάριστα συγκαταλέγεται η επιστροφή του Σον που εξέτισε την τιμωρία του στην πρώτη αναμέτρηση με τον Άγιαξ. Με δεδομένη την “καυτή” ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί του τελευταίου, θα επιλέξουμε τον άσσο σε απόδοση 2.25.

Το κίνητρο η Λάρα

Κανένα απολύτως βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν έχει η Ουρακάν στη σημερινή αναμέτρηση της με αντίπαλο τη Λάρα, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Κόπα Λιμπερταδόρες. Οι Αργεντίνοι έχουν ήδη γνωρίσει τον αποκλεισμό τους από τη διοργάνωσης συγκεντρώνοντας μόλις ένα βαθμό με πέντε αναμετρήσεις (2-9 τα γκολ). Σήμερα θα αγωνιστούν για την τιμή των όπλων κόντρα στη Λάρα, η οποία “καίγεται” για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μόνο με αυτούς το συγκρότημα του Γκονζάλεζ θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για κατάκτηση της 2ης θέσης που οδηγεί στη φάση των “16” του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Παράλληλα, θα περιμένει ευχάριστα νέα από τη Βραζιλία και το “Governador Magalhães Pinto”. Στην έδρα της αδιάφορης και πρωτοπόρου Κρουζέιρο δοκιμάζεται η Έμελεκ, η οποία βρίσκεται ένα βαθμό πιο πάνω από τη Λάρα, η οποία δεν πατάει καλά τελευταία. Πανηγύρισε την τελευταία νίκη του στις 14 Απριλίου κόντρα στη Ζαμόρα (3-0 εντός έδρας) για το πρωτάθλημα. Έκτοτε σημείωσε μία ισοπαλία και πέντε ήττες. Θα ακολουθήσουμε το κίνητρο των φιλοξενούμενων, επιλέγοντας το 2 (DNB) σε απόδοση 2.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ