ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μάντσεστερ Σίτι

«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Τουρέ

Τέλος σε μια λαμπρή καριέρα γεμάτη τίτλους και διακρίσεις έβαλε ο Γιάγια Τουρέ, με την ανακοίνωση να έρχεται από τον άνθρωπο που στιγμάτισε την ποδοσφαιρική ζωή του, τον Ντιμίτρι Σέλουκ.

«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Τουρέ

Άλλος ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής αποχαιρετά το χορτάρι. Ο Γιάγια Τουρέ σε ηλικία 35 ετών αποφάσισε να ολοκληρώσει την καριέρα του ανοίγοντας στο προσεχές μέλλον νέες πόρτες, αυτές της προπονητικής. Ένας εκ των κορυφαίων Αφρικανών ποδοσφαιριστών όλων των εποχών με παραστάσεις σε Μάντσεστερ Σίτι, Μπαρτσελόνα, Μονακό και Ολυμπιακό.

Ο Ιβοριανός έζησε μια καριέρα γεμάτη διακρίσεις τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Μια καριέρα που θα ζήλευε ο καθένας, η οποία ολοκληρώνεται πριν… κρεμάσει. Αυτό χαρακτηριστικά ισχυρίστηκε ο μάνατζερ του, Ντιμίτρι Σέλουκ.

«Ο Τουρέ θα ανοίξει το κεφάλαιο της προπονητικής»

Ο Ουκρανός καθοδηγητής του ανακοίνωσε την απόσυρση του ποδοσφαιριστή του. «Ο Γιάγια Τουρέ αποφάσισε να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Το πραγματικό τέλος του έγινε την περασμένη σεζόν ως πρωταθλητής με την Μάντσεστερ Σίτι, όπως θα άρμοζε σε έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή. 

Ο Γιάγια είναι ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές του αφρικανικού ποδοσφαίρου. Φυσικά κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει όσο περισσότερα χρόνια μπορεί. Η φυσική κατάσταση που έχει θα μπορούσε να τον κρατήσει στο ποδόσφαιρο με ευκολία για άλλα πέντε χρόνια. Όμως αυτή είναι η πιο σωστή απόφαση. Επιλέξαμε αυτό το μονοπάτι και να ξεκινήσουμε ένα νέο στάδιο, αυτό της προπονητικής. Σε αυτό το επίπεδο θεωρώ πως ο Γιάγια θα φθάσει ακόμη πιο ψηλά. Δεν υπάρχουν Αφρικανοί προπονητές στην Πρέμιερ Λιγκ» τόνισε ο Ντιμίτρι Σέλουκ.

Ο Ουκρανός στην αναφορά του για τον Ολυμπιακό τόνισε πως ο ποδοσφαιριστής του πήγε το περασμένο καλοκαίρι στον Πειραιά ως βοηθός προπονητή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ