ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Οι εκδικητές της Τσέλσι, πάνε για νέο… σίκουελ! (vid)

Σπουδαίο ματς στο Λονδίνο με την Τσέλσι να παίρνει την πρόκριση στον τελικό μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Πολλά συγχαρητήρια στην Άιντραχτ Φρακνφούρτης που πάλεψε όσο μπορούσε για να ολοκληρώσει το φετινή της... θαύμα!

Οι εκδικητές της Τσέλσι, πάνε για νέο… σίκουελ! (vid)

Σε ένα συγκλονιστικό ματς η Τσέλσι επικράτησε στα πέναλτι με 4-3 (1-1 κ.α) και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Γιουρόπα Λιγκ! Σπουδαίο ματς αντάξιο ενός ημιτελικού με την να περιμένει την Άρσεναλ στον τελικό του Μπακού!

Η Άιντραχτ ήταν αυτή που μπήκε πιο… φουριόζα στην αναμέτρηση. Η αρχή έγινε στο 4′ με τον Γιόβιτς να απειλεί με κεφαλιά την εστία των Λονδρέζων. Στην συνέχεια ο Κέπα πραγματοποίησε σπουδαία απόκρουση σε προσπάθεια του Κόστα!

Από εκεί και πέρα όμως πήρε τα ηνία του παιχνιδιού η Τσέλσι, Η ομάδα του Σάρι ανέβασε στροφές και έψαξε το γκολ που θα της δώσει το προβάδισμα για την μεγάλη πρόκριση. Νταβίντ Λουίζ και Ζιρού προειδοποίησαν τους Γερμανούς, ωστόσο στο 28′ ήρθε το γκολ για τους μπλε. Συγκεκριμένα ο Αζάρ βρήκε τον Λόφτους Τσικ στην περιοχή, με τον Άγγλο να ευστοχεί από κοντά για το 1-0! Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Τρελός ρυθμός στο Λονδίνο και οι Γερμανοί το εκμεταλλεύτηκαν

Το δεύτερο ημίχρονο όμως ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους! Η Άιντραχτ βρήκε γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης με τον Λούκα Γιόβιτς στο 49′. Η αντίδραση της άμυνας των Λονδρέζων ήταν κάκιστη και το πλήρωσε, με τους Γερμανούς στις εξέδρες να το πανηγυρίζουν έξαλλα!

Λίγα λεπτά αργότερα ο Ζιρού έχασε μοναδική ευκαιρία, ενώ ο Κόστις απάντησε στις φάσεις, σε μια αναμέτρηση με τρελό ρυθμό! Τα λεπτά περνούσαν και το ενδεχόμενο να οδηγηθεί το ματς σε παράταση, γινόταν ολοένα και πιο ορατό. Στο 78΄ο Ζαπακόστα που είχε περάσει ως αλλαγή απείλησε με δυνατό σουτ την εστία των Γερμανών.  Ωστόσο, το 1-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση!

Παράταση για γερά νεύρα με την Άιντραχτ να αγγίζει δις το γκολ-πρόκριση

Στο 99′ ο Αλέρ έσπρωξε την μπάλα προς την εστία, ωστόσο ο Νταβίντ Λουίζ έδιωξε την μπάλα πριν περάσει την γραμμή! Ενώ στο 105′ ο Ζαπακόστα έδιωξε για μια ακόμη φορά την μπάλα πριν περάσει την γραμμή, πάλι σε προσπάθεια του Αλέρ!

H Τσέλσι σπατάλησε τρομερή ευκαιρία στο 111′ με τον Έμερσον να μην μπορεί να κερδίσει τον Τραπ! Το 1-1 έμεινε μέχρι το 120΄ και η πρόκριση πήγε στην… ρουλέτα των πέναλτι!

Τρομερός Κέπα και… οι Λονδρέζοι πέταξαν για το Μπακού!

Ο Αθπιλικουέτα έχασε το πρώτο πέναλτι και ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της Άιντραχτ στην διαδικασία των πέναλτι! Ο Χιντερέγκερ έχασε με την σειρά του το πέναλτι, με τον Κέπα να κάνει τρομερή επέμβαση! Ο Νταβίντ Λουίζ ισοφάρισε και στην συνέχεια ο Πασιέντσια έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα της Τσέλσι! Ο Αζάρ κρατούσε την πρόκριση στα πόδια του, είτε θα ευστοχούσε και θα έστελνε την Τσέλσι στο Μπακού, είτε θα έδινε παράταση στους Γερμανούς. Ο Βέλγος ευστόχησε και έστειλε τους Λονδρέζους στον μεγάλο τελικό!

https://twitter.com/EHazardTweets/status/1126575150286217218

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ