Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Πακετάρει» για το Μιλάνο ο Ράκιτιτς
Home Page

«Πακετάρει» για το Μιλάνο ο Ράκιτιτς

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να παρουσιαστεί αλλαγμένη στο κέντρο της την επόμενη σεζόν, με τον καταλανικό σύλλογο πιθανότατα να αποχωρίζεται τον Ιβάν Ράκιτιτς.

10.05.2019 | 13:12

Το προσεχές καλοκαίρι ίσως να φέρει μεγάλες διαφοροποιήσεις στον Ιβάν Ράκιτιτς. Ο Κροάτης μέσος της Μπαρτσελόνα βρίσκεται κοντά στην έξοδό του από το Καμπ Νου. Το «φλερτ» της Ίντερ μπορεί να παρέμεινε χλιαρό πριν ακριβώς ένα χρόνο, όμως τώρα αναθερμαίνεται. Ο 31χρονος βρίσκεται πολύ κοντά σε μια νέα προοπτική στην καριέρα του, με το Μιλάνο να είναι η επόμενη… Ιθάκη του.

Η καταλανική Sport επαναφέρει θέμα Ίντερ! Οι «Νεραντζούρι» σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ επανέρχονται δυναμικά για την περίπτωση του Κροάτη δημιουργού. Στην Μπαρτσελόνα αναμένουν πρόταση που θα ανέλθει στα 60 εκατομμύρια ευρώ, νούμερο που δύσκολα θα απορρίψει.

Νέα πρόκληση για τον Ιβάν Ράκιτιτς

Ο 31χρονος βρίσκεται στην Βαρκελώνη από το καλοκαίρι του 2014! Με τους «Μπλαουγκράνα» έχει καταφέρει να κατακτήσει τίτλους και προσωπικές διακρίσεις θέτοντας το όνομά του ανάμεσα στους κορυφαίους του συλλόγου στην θέση του.

Η Ίντερ αναζητά λύσεις στο κέντρο της και παρουσιάζεται διατεθειμένη να δαπανήσει αρκετά χρήματα. Στο Μιλάνο ξέρουν πως μια πιθανή έλευση του Ιβάν Ράκιτιτς θα ανεβάσει επίπεδο το κέντρο της ομάδας. Το περασμένο καλοκαίρι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε ζητήσει έναν εκ των Μόντριτς ή Ράκιτιτς, ωστόσο καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν προχώρησε. Έναν χρόνο μετά αμφότεροι μοιάζουν πιο προσιτοί, καθώς έρχονται από μέτριες σεζόν με τις ομάδες του, ιδίως ο πρώτος.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version