Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σιγά μην… χάριζε πάλι η Ίντερ!
Ίντερ

Σιγά μην… χάριζε πάλι η Ίντερ!

Η Ίντερ αν και δυσκολεύτηκε λίγο κόντρα στην τελευταία της βαθμολογίας, Κίεβο, εν τέλει επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0.

13.05.2019 | 23:58

Έπρεπε να περάσει αρκετός καιρός, ώστε η Ίντερ να πάρει και πάλι νίκη. Η τελευταία ήταν πριν ένα μήνα (14/4)!

Γι’ αυτό το λόγο και οι “νερατζούρι” ήταν κάτι παραπάνω από σοβαροί στο εντός έδρας ματς κόντρα στην τελευταία της βαθμολογίας, Κίεβο, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Σέριε Α. Ίδρωσαν αρκετά, προσπάθησαν ακόμη περισσότερο, αλλά στο τέλος νίκησαν 2-0 οι γηπεδούχοι.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Ίντερ έδειξε ότι ήταν το αφεντικό. Έκανε κουμάντο με το κλασικό της παιχνίδι. Με το γνωστό τρόπο κυκλοφορίας της μπάλας. Αλλά δεν μπορούσε με κανένα τρόπο να βρει το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα.

Μέχρι και το 39′ όταν ο Πολιτάνο με ωραία ενέργεια έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν αρκετά πιο εύκολα για τους Μιλανέζους που δεν ήθελαν ακόμη ένα “χ” στην προσπάθεια που κάνουν για να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Άλλωστε ήξεραν πως με νίκη θα ξεπερνούσαν την Αταλάντα στον βαθμολογικό πίνακα της Σέριε Α. Όπως και έγινε μετά το 90λεπτο. Ωστόσο, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Αυτή ήρθε λίγο πριν το φινάλε με τον Ιβάν Πέρισιτς.

Ο Κροάτης εξτρέμ εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά των φιλοξενούμενων και “έγραψε” το 2-0 στο 89′. Αποτέλεσμα που έμεινε ως το τέλος!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version