Ανανέωσε με τους «αετούς» ο Σάμαρης

Η Μπενφίκα κάνει στροφή 360 μοιρών και ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Σάμαρη μέχρι και το 2023.

Εκεί που όλοι πιστεύαμε πως ο Ανδρέας Σάμαρης θα αποτελέσει παρελθόν από τους αετούς, τα πάντα άλλαξαν.

Ο Έλληνας κεντρικός χαφ αποτέλεσε αναπόσπαστο μέλος των «αετών» στο δεύτερο μισό της σεζόν. Όταν και άλλαξε ο προπονητής της ομάδας, αν και δεν φαινόταν καθόλου σίγουρο ότι θα ανανεώσει, τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν.

Μέχρι την αρχή του έτους δεν υπολογιζόταν από την Μπενφίκα – δεν ήταν μάλιστα καν δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα. Βρισκόταν μεταξύ πάγκου κι εξέδρας. Ο Ρουί Βιτόρια όμως, απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

Τον διαδέχθηκε ο Μπρούνο Λάζε κι ο 29χρονος Πατρινός αμυντικός μέσος επανενεργοποιήθηκε. Ανέκτησε τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα – είναι ξανά βασικό στέλεχος – κι όλα έδειχναν ότι το κλίμα είχε αντιστραφεί.

Ο 29χρονος Έλληνας διεθνής μέσος θα παραμείνει στους αετούς μέχρι το 2023!

https://twitter.com/SLBenfica/status/1128366455387578369

Τελευταία ομάδα που πλησίασε τον Σάμαρη ήταν η Ντινάμο Μόσχας. Μάλιστα, η ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας φέρεται να προσέφερε ασυναγώνιστες ετήσιες απολαβές, αλλά η Μόσχα δεν δελέασε τον Σάμαρη.

Ο Ανδρέας Σάμαρης βρίσκεται στην Πορτογαλία από το 2014 και έχει πραγματοποιήσει 161 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σημειώσει 5 γκολ. Πήγε στην Μπενφίκα το 2014, ορμώμενος από τον Ολυμπιακό, αντί 10.000.000 ευρώ.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα επίσημα social media της Μπενφίκα σήμερα το απόγευμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ