ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Νταντί Γιουνάιτεντ με κάλυψη!

Οι σημερινές προβλέψεις από τους betarades.

Νταντί Γιουνάιτεντ με κάλυψη!

Δυο παιχνίδια ξεχωρίσαμε από το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, που περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και εμβόλιμες αγωνιστικές σε αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Παρακάτω θα αναλύσουμε τις σημερινές επιλογές του Betarades.gr από Σκωτία και Πολωνία, όπου η Νταντί Γιουνάιτεντ ρίχνεται στη μάχη των πλέι οφ και θα διεκδικήσει την επιστροφή στην Πρέμιερσιπ, ενώ στο άλλο ματς η φορμαρισμένη Γκόρνικ Ζάμπρζε υποδέχεται τη Βίσλα Πλοκ, που παίζει ίσως το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή στην κατηγορία.

Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε κάθε πληροφορία που είναι χρήσιμη για το πάμε στοίχημα ποδόσφαιρο, όπως αναλύσεις αγώνων, στατιστικά, βαθμολογίες, εκτιμήσεις, και άλλα πολλά. Ας δούμε τώρα τα παιχνίδια μας.

Κάνει το πρώτο βήμα η Νταντί Γιουνάιτεντ

Την επιστροφή της στην Πρέμιερσιπ Σκωτίας για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2015/16 αναζητά η Νταντί Γιουνάιτεντ, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ινβερνές στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την ημιτελική φάση των πλέι οφ. Κατέλαβε τη 2η θέση στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας και ξεκινά σήμερα τις υποχρεώσεις της στα πλέι οφ, έχοντας τον τίτλο του φαβορί. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ηττήθηκε με 1-0 από τη Μόρτον και έβαλε έτσι τέλος στο νικηφόρο σερί τριών αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις, συνολικά παραμένει αήττητη στα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.

Από την πλευρά της η Ινβερνές ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα πλέι οφ από την προημιτελική φάση, εκεί κατάφερε εύκολα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Έιρ. Πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-1 στο πρώτο μεταξύ τους ματς, ενώ στη ρεβάνς οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Τρέχει ένα αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις (3-1-0), ενώ συνολικά παραμένει αήττητη στα 6/8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο ισχυρές ομάδες, η Νταντί Γιουνάιτεντ ωστόσο παρουσίασε φέτος ένα καλύτερο αλλά και πιο σταθερό πρόσωπο, θα κρατήσουμε το 2(DNB) σε απόδοση 1.90.

Το μομέντουμ… δείχνει Γκόρνικ Ζάμπρζε

Εντείνονται οι «μάχες» παραμονής στο πρωτάθλημα Πολωνίας, με τη φορμαρισμένη Γκόρνικ Ζάμπρζε να υποδέχεται τη Βίσλα Πλοκ, που «καίγεται» για βαθμούς δυο στροφές πριν το φινάλε. Έπειτα από μια κακή σεζόν η Γκόρνικ Ζάμπρζε βρήκε τον καλό της εαυτό το τελευταίο διάστημα και εξαιρετικές εμφανίσεις κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Μιέντζ την προηγούμενη αγωνιστική, πανηγυρίζοντας έτσι την πέμπτη νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές.

Από την άλλη η Βίσλα Πλοκ έρχεται από την ήττα με 2-1 από τη Σλασκ, ένα αποτέλεσμα που την «έριξε» στην επικίνδυνη ζώνη και πλέον έχει μπροστά της δυο «τελικούς». Αγνοεί τη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της, ενώ θα παραταχθεί σήμερα με κάποιες σημαντικές απουσίες. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονται με μεγαλύτερο κίνητρο, η Γκόρνικ ωστόσο είναι καλύτερη και δεν θα χαριστεί. Θα κρατήσουμε το 1(DNB) σε απόδοση 1.75.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ