Έγινε rock-star για χάρη του Φαν Ντάικ ο Κάραγκερ! (vid)

Ακόμη ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, ο Τζέιμι Κάραγκερ, αποθέωσε τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ σε συναυλία του Τζέιμι Γέμπστερ.

Δεν είχε το ταλέντο του Βίτζιλ Φαν Ντάικ. Αλλά ο Τζέιμι Κάραγκερ στα… ντουζένια του υπήρξε από τους πιο πιστούς ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ. Έβαζε το κεφάλι του εκεί που άλλοι δεν έβαζαν τα πόδια τους.

Από τη στιγμή που κέρασε τα παπούτσια του έχει αλλάξει πόστο. Είναι τηλεσχολιαστής στο Sky Sports. Οι απόψεις του κάποιες φορές είναι υπερβολικές. Ωστόσο, οι περισσότεροι τις ενστερνίζονται. Άλλωστε πρόκειται για έναν άνθρωποι που έχει βιώσει τον πρωταθλητισμό στο πετσί του και γνωρίζει πολύ καλά πως είναι το «από μέσα».

Ειδικά στους «κόκκινους». Γι’ αυτό το λόγο και δεν έχει πρόβλημα να αποθεώσει τον Ολλανδό στόπερ των «reds». Έναν ηγέτη. Έναν στόπερ που δικαιολογεί με τον καλύτερο τρόπο τα χρήματα που ξόδεψε για χάρη του ο Γιούργκεν Κλοπ.

Έγινε… τραγουδιστής ο Κάραγκερ!

Εδώ και μήνες οι φίλοι της Λίβερπουλ έχουν φτιάξει ένα σύνθημα για τον Φαν Ντάικ. Για το πόσο καλός είναι. Για το τι μπορεί να κάνει με την μπάλα στα πόδια του και για τα γκολ που μπορεί να πετύχει.

Ένα σύνθημα που το ξέρουν πολύ καλά όλοι. Και όταν λέμε όλοι το εννοούμε. Μέχρι και ο Τζέιμι Κάραγκερ -έχοντας πιει λίγο και κρατώντας μία μπύρα στα χέρια του- βγήκε on stager, στην συναυλία του Τζέιμι Γέμπστερ.

Και το είπε με πάθος. Το είπε λες και ήταν ένας πραγματικός rock star! Άξιος!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ