Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί «γύρισε» τους παίκτες της… πολύ πίσω! (pic)

Όντας δύο αγωνιστικές πριν το τέλος στο σαμπιονά, το Twitter της Παρί το έριξε στα παιχνίδια δείχνοντας στο κοινό τους ποδοσφαιριστές της ομάδας σε μια άλλη έκδοση, αυτή που θα είχαν με μια δόση φίλτρων στις φωτογραφίες τους.

Έχουν οι ποδοσφαιριστές της Παρί baby face; Για τους ανθρώπους του Twitter ασφαλώς και έχουν! Το τμήμα επικοινωνίας των Παριζιάνων «ξύπνησε» με παιδική διάθεση σήμερα. Ανεβάζοντας στον επίσημο λογαριασμό τις φωτογραφίες των πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών της ομάδας σε μια άλλη εκδοχή, θύμισαν πως όλοι κρύβουμε μέσα μας την παιδική μας ηλικία.

Έτσι, οι Νειμάρ, Μπαπέ, Άγχελ Ντι Μαρία, Γουίλιαμ Ντράξλερ και αρκετοί ακόμη άλλαξαν μορφή προκαλώντας εκατομμύρια χαμόγελα στους ακόλουθους του γαλλικού συλλόγου. Αρκετοί εξ αυτών δεν χρειάστηκαν μεγάλη επεξεργασία στις φωτογραφίες τους ώστε να δείξουν και πάλι παιδιά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Κιλιάν Μπαπέ, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να εμφανίζεται σχεδόν ίδιος με το σήμερα.

https://twitter.com/PSG_English/status/1128673152496734208

Δεν χρειάζεται να πούμε ποιος είναι ποιος! Η Παρί διασκεδάζει κάθε ημέρα της, μιας και εδώ και καιρό έχει καθαρίσει την υπόθεση τίτλος. Οι Παριζιάνοι έχουν εξασφαλίσει από το… καλοκαίρι το πρωτάθλημα μην έχοντας καθόλου άγχος!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ