Γκριεζμάν: Το συμβόλαιο που του προσφέρει η Μπαρτσελόνα και η… Παρί!

Ο Γκριεζμάν βρίσκεται μια «ανάσα» από την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα!

Ο Αντουάν Γκριεζμάν μειώνει το… κασέ του προκειμένου να πάει στην Μπαρτσελόνα

Ο Γκριεζμάν ανακοίνωσε και επίσημα πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την… αγαπημένη του Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Γάλλος τόνισε πως θέλει να ψάξει κάτι καινούριο στην καριέρα του, για αυτό αναγκάστηκε να πάρει αυτήν την απόφαση.

Σίγουρα η Ατλέτικο είχε κάνει υπέρβαση το προηγούμενο καλοκαίρι προσφέροντας ηγεμονικό συμβόλαιο στον Γάλλο, προκειμένου να παραμείνει. Συγκεκριμένα του έταξε συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 23 εκατ. ευρώ. Αν και ο Γάλλος είχε τονίσει πως το οικονομικό δεν είχε παίξει ρόλο στην απόφαση του, κάτι που δεν είχε πείσει κανέναν!

Πλέον όμως ο έμπειρος επιθετικός δείχνει να τα έχει βρει σε όλα με την Μπαρτσελόνα, η οποία είχε φτάσει μια ανάσα από το να τον αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι. Πάντως Μέσα της Γαλλίας αποκαλύπτουν μερικές λεπτομέρειες από το συμβόλαιο που του προσφέρουν οι Καταλανοί.

Συγκεκριμένα φαίνεται να του προσφέρουν 17 εκατ. ευρώ, δηλαδή 6 εκατ. λιγότερα από όσα έπαιρνε στην Ατλέτικο. Ενώ φαίνεται πως το συμβόλαιο είναι τετραετούς διάρκειας. Πάντως ο ίδιος ήταν εξ αρχής διατεθειμένο να μειώσει τις απαιτήσεις του για να πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα.

Πάντως στην Γαλλία υποστηρίζουν πως και η Παρί Σεν Ζερμέν έχει μπει δυνατά στην απόκτηση του Γκριεζμάν, με την ομάδα του Μέσι ωστόσο να έχει τον πρώτο λόγο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ