Βρήκε τον αντί – Γοδίν της η Ατλέτικο!

Ο αποχαιρετισμός της Ατλέτικο Μαδρίτης στον Ντιέγκο Γοδίν αφήνει ένα τεράστιο κενό στα μετόπισθεν του ισπανικού συλλόγου, το οποίο ωστόσο οι «Ροχιμπλάνκος τρέχουν να καλύψουν άμεσα.

Η Ατλέτικο από το 2010 μέχρι και σήμερα είχε μάθει να ζει υπό την σιγουριά του Ντιέγκο Γοδίν. Ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός μετά από εννέα χρόνια αφήνει την Μαδρίτη, δημιουργώντας ένα μεγάλο κενό στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε. Η αμυντική γραμμή των «Κοτσονέρος» χρειάζεται άμεσα φρέσκο… αίμα χτίζοντας ξανά το dna της.

Το καλοκαίρι αναμένεται κομβικό για τον μαδριλένικο σύλλογο. Η αποχώρηση του Γοδίν δεν είναι η μοναδική που ηχεί εκκωφαντικά στην ομάδα. Προσθέτοντας και αυτή του Αντουάν Γκριεζμάν, ο Ντιέγκο Σιμεόνε καλείται να δημιουργήσει από την αρχή ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Η «ποδοσφαιρομάνα» Πόρτο… σώζει την Ατλέτικο

Όσον αφορά το πρώτο σκέλος, αυτό της αμυντικής γραμμής, η Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται να βρίσκει τάχιστα λύση. Σύμφωνα με το maisfutebol ο κεντρικός αμυντικός της Πόρτο, Φελίπε έχει πάρει τον δρόμο για το Γουάντα Μετροπολιτάνο. Ο 29χρονος προέρχεται από δύο εξαιρετικές σεζόν με τους «Δράκους», στις οποίες κατέγραψε περισσότερες από 80 συμμετοχές. Τα ηγετικά του χαρακτηριστικά καθώς το εξαιρετικό του παιχνίδι τόσο στα ψηλά όσο και με κάτω την μπάλα κερδίζουν τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Στην Πορτογαλία αναφέρουν πως η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων θα αποφέρει στην Πόρτο περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ. Η περίπτωση του έμπειρου αμυντικού θεωρείται «τελειωμένη υπόθεση» με τις ανακοινώσεις να αναμένονται στο προσεχές διάστημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ