Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δεν χάνει την Μαδρίτη ο Κέιν!
Home Page

Δεν χάνει την Μαδρίτη ο Κέιν!

Οι μέρες για τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ περνούν και στο στρατόπεδο της Τότεναμ αγωνιούν για την συμμετοχή ή μη του Χάρυ Κέιν σε αυτόν.

17.05.2019 | 13:06

Ποιος θέλει να χάσει τον τελικό ενός Τσάμπιονς Λιγκ; Κανένας! Ο Χάρυ Κέιν με την λήξη του αγώνα της Τότεναμ στο Άμστερνταμ έστειλε το μήνυμα. Το τρελό σπριντ στους πανηγυρισμούς για την μεγαλειώδη πρόκριση γέννησε ευχάριστα ερωτήματα για την κατάσταση της υγείας του.

Το πρόβλημα στον αστράγαλο ταλαιπωρεί του τελευταίους δύο μήνες τον Άγγλο επιθετικό. Η απουσία εκ του αποτελέσματος δεν στοίχισε – τουλάχιστον στην Ευρώπη – με τον Λούκας Μόουρα να «μπαίνει» στα παπούτσια του. Ο Βραζιλιάνος συμπορευόμενος από τον Σον τράβηξαν το κουπί της επίθεσης οδηγώντας τα «Σπιρούνια» στην επιτυχία.

Ο Κέιν προλαβαίνει τελικό και Nations League

Η αποθεραπεία του Κέιν συνεχίζεται καθημερινά με εντατικούς ρυθμούς. Η εξέλιξη του φανερώνει πως πιθανότατα να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο για τον τελικό στο Γουάντα Μετροπολιτάνο. Ο προπονητής του στην εθνική Αγγλίας, Γκάρεθ Σαουθγκέιτ υποστήριξε σε δηλώσεις του πως η κατάσταση του παίκτη πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Μην ξεχνάμε πως πέντε μέρες μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, τα «Τρία Λιοντάρια» θα αναμετρηθούν για τον ημιτελικό του Nations League με την Ολλανδία. Ο Άγγλος εκλέκτορας περιμένει αγωνιωδώς να δει αν ο Κέιν συμπεριληφθεί στα πλάνα της Τότεναμ προκειμένου να δράσει αναλόγως. Οι πιθανότητες για θετική έκβαση της υπόθεσης είναι αρκετές, με τον Σαουθγκέιτ να περιμένει τον παίκτη, αν και κατά την δική του θέση θα πρέπει ο τραυματισμός να έχει ξεπεραστεί πλήρως.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version