ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Έτσι… το γλέντησε μέσα στο Παρίσι η Μπορούσια Ντόρτμουντ! (vid)
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Διώχνει ξανά τον Φάτι και έχει βρει ήδη ομάδα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Γι’αυτό τελείωσε ο Αλέγκρι από την Γιουβέντους

Μπορεί η Γιουβέντους να ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, παρόλα αυτά αξίζει να γίνουν γνωστοί και οι λόγοι για τους οποίους επήλθε το διαζύγιο.

Γι’αυτό τελείωσε ο Αλέγκρι από την Γιουβέντους

Το μεσημέρι της Παρασκευής (17/5), η Γιουβέντους ανακοίνωσε επίσημα το τέλος της συνεργασίας της με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Οι λόγοι της αποχώρησης ήταν αρκετοί, όμως ο βασικός ήταν ένας.

Φύγε εσύ, έλα εσύ

Ο Ιταλός προπονητής, δείπνησε με τον Αντρέα Ανιέλι το βράδυ της Πέμπτης, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα θετικό, πριν οι δυο άνδρες κάτσουν στο τραπέζι. Μάλιστα, όπως είχε γίνει γνωστό ο ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους, είχε σκοπό να συζητήσει με τον Αλέγκρι, το ενδεχόμενο υπογραφής νέου συμβολαίου. Αξίζει να σημειωθεί πως οι σχέσεις μεταξύ Ανιέλι και Αλέγκρι ήταν και παραμένουν εξαιρετικές, καθώς ο σεβασμός του ενός στο πρόσωπο του άλλου είναι δεδομένος.

Ενώ λοιπόν η αρχική πεποίθηση ήταν πως το θέμα θα τελειώσει εντός λίγων λεπτών, τελικά τα πράγματα εξελίχθηκαν εντελώς αντίθετα. Η όλη διαφωνία ξεκίνησε, όταν ο Αλέγκρι, ζήτησε την αποδέσμευση 5 παικτών και την αντικατάστασή τους.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες που πρότεινε να αποχωρήσουν από το Τορίνο, ήταν 5. Μαντζούκιτς, Πιάνιτς, Κόστα, Ντιμπάλα και Κανσέλο, δεν βρίσκονταν στα πλάνα του για την ερχόμενη σεζόν. Στο άκουσμα της είδησης, ο Ανιέλι διαφώνησε κάθετα και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του. Ανάλογη αντίδραση είχε και ο τεχνικός της Γιούβε, με το θέμα να περιπλέκεται για τα καλά.

Ούτε βήμα πίσω και οριστικό τέλος

Μετά από το αρχικό σοκ, ο Ανιέλι προσπάθησε να αλλάξει γνώμη στον Αλέγκρι, όμως δεν είχε καμία τύχη. Ο 52χρονος τεχνικός δεν είχε καμία διάθεση να αλλάξει τα πλάνα και τις απαιτήσεις του. Από την άλλη, ο ιδιοκτήτης των «μπιανκονέρι» δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και φρόντισε να το αποδείξει για ακόμα μια φορά.

Με συνοπτικές διαδικασίες, ανακοίνωσε την απόφασή του να δώσει τέλος στη συνεργασία των δυο πλευρών, με τον Αλέγκρι να το δέχεται από την πλευρά του χωρίς καμία αντίρρηση. Άλλωστε και ο ίδιος είχε φτάσει σε ένα ψυχολογικό τέλμα, καθώς σε κάθε ευκαιρία, αντιμετώπιζε το μένος των οπαδών της ομάδας.

Η επόμενη μέρα και το όνομα έκπληξη 

Μετά την ανακοίνωση του «διαζυγίου», η Γιούβε, θα αναζητήσει χωρίς βιασύνη τον επόμενο προπονητή της. Τα ονόματα στη λίστα της είναι πολλά, όμως ένα θα φτάσει στον πάγκο της ομάδας.

Φαβορί μοιάζει να είναι ο Μαουρίτσιο Σάρι, όμως δεν παίζει «μπάλα» μόνος του. Πολύ ψηλά στη λίστα, βρίσκεται και το όνομα του Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι. Για όσους δεν γνωρίζουν το όνομα, πρόκειται για τον νυν προπονητή της Σασουόλο. Ο 39χρονος τεχνικός θεωρείται ταλαντούχος και ανερχόμενος προπονητής, με το έργο του να είναι εμφανέστατο.

Όσον αφορά τον Αντόνιο Κόντε, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο κόσμος θέλει, ο ίδιος θέλει σαν τρελός να επιστρέψει, όμως ο Ανιέλι δεν έχει ξεχάσει ακόμη. Θυμίζουμε πως το 2014, όταν είχε αποχωρήσει, είχε πει πως «δε μπορώ να τρώω σε ένα εστιατόριο των 100 ευρώ με 10». Φυσικά ήθελε να τονίσει την έλλειψη μεταγραφών, με τον ισχυρό άνδρα των «μπιανκονέρι» να μην το δέχεται και να τον απολύει. Μάλιστα, για τον Κόντε ενδιαφέρεται έντονα και η Ίντερ, με τον Μπέπε Μαρότα να κάνει στενό μαρκάρισμα στον πρώην προπονητή της Τσέλσι.

Μένει να δούμε ποια επιλογή θα επικρατήσει τελικά, με τον Ανιέλι να έχει την κατάσταση υπό τον έλεγχό του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ