ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η επιθυμία του Γκουαρντιόλα για νικητή στο Mundial2026
Το Λονδίνο καλεί τον αναγεννημένο Μάρκους Ράσφορντ
Το στοιχειωμένο ρεκόρ που κυνηγά ο Μπαπέ στο Mundial2026
H νέα μεταγραφική υπέρβαση που ετοιμάζει η Λίβερπουλ
Ο Μάρκους Ράσφορντ είναι φτιαγμένος για τη La Liga (vid)
«Ύμνοι» Μπόρζες για Ιωαννίδη: «Παράδειγμα για τους συμπαίκτες του»
Το ακραίο ποσό που κοστολογεί η Νότιγχαμ τον Έλιοτ Άντερσον
Ο Κέιν φέρνει τον πιο hot στόπερ στη Μπάγερν Μονάχου
Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Όλοι οι όμιλοι και τα ματς! (pics)
Άρσεναλ: Εντολή Αρτέτα για μεταγραφή 50 εκατ. ευρώ από… Γαλλία
LIVE: Η κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ 2026 (vid)
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Home Page

Και ο Ζιγιές θέλει Άρσεναλ

Καλοκαίρι με ηχηρά ονόματα είναι αυτό που πλησιάζει για την Άρσεναλ, μένει να δούμε κατά πόσο αληθεύουν.

Και ο Ζιγιές θέλει Άρσεναλ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Άρσεναλ βρίσκεται ο μεσοεπιθετικός του Άγιαξ, Χακίμ Ζιγιές. Ο Ζιγιές έκανε εξαιρετική σεζόν με τον Άγιαξ κερδίζοντας το νταμπλ στην Ολλανδία ενώ βοήθησε την ομάδα του Τεν Χαγκ να φτάσει στα ημιτελικά του Champions League.

Ο Μαροκινός είχε τονίσει πως είναι το όνειρό του να παίξει στην Άρσεναλ. Με τον τεχνικό διευθυντή των πρωταθλητών να αναφέρει πως ο 26χρονος κοστολογείται στα 30 εκατομμύρια ευρώ. Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι έτοιμες να παλέψουν για την απόκτησή του.

Στη λίστα της Άρσεναλ και ο Ζαχά

Πιο συγκεκριμένα, οι Λονδρέζοι σκέφτονται είτε να δώσουν 80 εκατομμύρια στην Κρίσταλ Πάλας για χάρη του Άγγλου ποδοσφαιριστή.

Ή να δαπανήσουν τουλάχιστον 40 «χαρτιά», ενώ να δώσουν ως έμψυχα ανταλλάγματα τους Τσέιμπερς και Νάιλς. Ακόμη οι δύο ομάδες δεν έχουν… προχωρήσει στο παρασύνθημα. Αλλά δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να συμβεί μετά τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός πριν από αρκετά χρόνια είχε φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία, παρά το γεγονός πως είχε την ταμπέλα του «Άγγλου Κριστιάνο Ρονάλντο», λόγω της τεχνικής του κατάρτισης, αλλά και της ταχύτητάς του.

Η σεζόν που πέρασε ήταν από τις καλύτερες του Γουιλφρέντ Ζαχά. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έκανε πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Κρίσταλ Πάλας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ