ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Κλοπ έφυγε, αλλά ο Γκουαρντιόλα βρήκε άλλον… κακό δαίμονα!
«Βόμβες» Ράτκλιφ: «Έχουμε υπερτιμημένους παίκτες όπως ο Κασεμίρο, ο Ονάνα κι ο Χόιλουντ»
Σαλάχ και Άρνολντ πήγαν να πιαστούν στα χέρια στην προπόνηση της Λίβερπουλ! (vid)
Πλησιάζει κι άλλο το… 1000άρι κι οδηγεί την Αλ Νασρ ο Κριστιάνο! (vid)
Αλεξάντερ Ίσακ, ο μεγαλύτερος… φονιάς της Premier League! (stats)
Η Ρεάλ πάει να… κλέψει τον στόχο των «μεγάλων» της Premier League!
Τους άφησε όλους… παγωτό ο Ράτκλιφ: «Κάνει απίθανη δουλειά στη Γιουνάιτεντ ο Αμορίμ!»
Σαμουέλ Ετό: Το καμάρι του Καμερούν!
Νταβίντ Ράγια: Ο άνθρωπος που συνήθισε να καταπίνει… σπαθιά
Γιουνάιτεντ: Τα στατιστικά πριν και μετά τον Αμορίμ – Τελικά… «αποτυχία» (pic)
Φλικ για Ραφίνια: «Προφανώς και μπορεί την Χρυσή Μπάλα φέτος»
Η «θυσία» του Νεϊμάρ δείχνει πόσο… γουστάρει να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα!
Γιουβέντους: «Τελειώνει» ο Τιάγκο Μότα – Οι τρεις πιθανοί αντικαταστάτες του
Ρανιέρι: Ειρωνείες και «πόλεμος» – O… ξεπερασμένος βούλωσε στόματα
Ατλέτικο – Ρεάλ: Ο διαιτητής της «μάχης»… φέρνει άσχημες μνήμες στη Ρεάλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ισπανία

Μέσι των ρεκόρ: Έφτασε τον Τέλμο Φάρα

Ο Λιονέλ Μέσι γεννήθηκε για να σπάει κάθε ρεκόρ, κατακτώντας για 6η φορά το βραβείο του κορυφαίου σκόρερ στην Ισπανία.

Μέσι των ρεκόρ: Έφτασε τον Τέλμο Φάρα

Δεν είναι παράξενο όταν ακούμε το όνομα του Λιονέλ Μέσι να περιμένουμε πιο ρεκόρ έχει σπάσει. Γι αυτό λοιπόν και ο ίδιος ο Αργεντινός δεν παύει να μας απογοητεύει.

Φέτος ο Λιονέλ ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Ισπανίας με 36 τέρματα. Ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα δεν είχε κανέναν να τον ανταγωνιστεί, γράφοντας τη δική του ιστορία.

Με δεδομένο πως οι αμέσως επόμενοι σκόρερ, Λουίς Σουάρες και Καρίμ Μπενζεμά, σταμάτησαν στα 21 γκολ μέσα στη σεζόν. Για πρώτη φορά καταγράφεται διαφορά 15 τερμάτων ανάμεσα στον κορυφαίο σκόρερ και τη 2η θέση της λίστας!

Παράλληλα, ο Μέσι ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση που μέχρι πρότινος ανήκε στον θρυλικό Τέλμο Θάρα. Με τις 6 κορυφές στον πίνακα των σκόρερ της Λίγκας. Βάζοντας πλέον πλώρη για το απόλυτο ρεκόρ, στις επόμενες αγωνιστικές περιόδους της καριέρας του.

Δεν υπάρχει πλέον ταβάνι για τον άσσο της Μπαρτσελόνα. Σκοπεύει να μείνει στην ιστορία όχι μόνο της Μπαρτσελόνα, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχει φτάσει πολύ κοντά στο να πετύχει κάτι που μπορεί να τον μνημονεύει για πάντα.

Το 2010 ο Μέσι είχε κλείσει τη σεζόν με 34 γκολ, το 2012 με 50 τέρματα, το 2013 σκόραρε 46 φορές, το 2017 είχε 37 γκολ, το 2018 έκλεισε στα 34 και φέτος έφτασε μέχρι και τα 36 γκολ για τους «μπλαουγκράνα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ